Idei pentru a schimba aspectul in birou

Monoton, plictisitor si apasator nu ar trebui sa fie cuvintele care sa caracterizeze spatiul in care ne desfasuram activitatea de zi cu zi la munca. Biroul, indiferent ca este intr-un spatiu destinat cladirilor de afaceri sau in propria locuinta la mansarda, este spatiul in care multi oameni isi petrec cel putin 8-9 ore pe zi, asadar trebuie sa fie plin de energie pozitiva si sa te invite la treaba.

Foloseste trucuri pentru a face din acest mediu unul mai placut si mai atractiv. Pentru canapelele din sala de asteptare apeleaza la niste perne colorate cu motive abstracte sau florale in functie de atmosfera pe care vrei sa o creezi; pentru receptie apeleaza la vase decorative de diverse culori in care sa pui ramuri decorative, bambus sau chiar flori naturale. Un truc din ce in ce mai folosit atat in case cat si in birou, este imbracarea unui perete in tapet pentru a crea jocuri de decor si culori.

Nu uita ca desi e vorba de birou, trebuie sa apelezi la piese si materiale de calitate, poate chiar mai mult ca oriunde pentru ca influenteaza direct discutiile cu partenerii de afaceri. Desi uneori e necesara o investitie mai mare, in timp o sa observati ca investitia a meritat pentru ca mobila si obiectele de calitate nu vor fi depasite prea curand.

GD Star Rating
loading...
Idei pentru a schimba aspectul in birou, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns