Transforma biroul intr-un colt cochet cu ajutorul mobilei

Daca te numeri printre fericitele care au posibilitatea de a lucra de acasa pentru propria afacere, atunci biroul poate fi mai mult decat un spatiu de lucru. El poate fi un spatiu cochet si calduros care sa tradeze temperamentul tau si sa te caracterizeze in totalitate. In momentele in care te inconjori de mobilier de calitate, confortabil si accesorii chic poti sa spui cu mana pe inima ca biroul este locul in care vrei sa iti petreci cea mai mare parte a timpului. Cine te aude si nu cunoaste mediul in care iti desfasori tu activitatea crede ca este workaholica, pe cand tu esti doar indragostita de ceea ce faci si de locul in care muncesti.

Si cine nu si-ar dori sa fie in locul tau? Opteaza pentru mobila de birou versatila, in culori pastelate care sa te atraga si sa iti dea energie toata ziua. Insa asa cum stii, esenta nu sta in mobila ci in accesoriile care imbraca camera cu stil; secretul sta in asocierea dintre mobila si accesorii.

O idee inedita este sa apelezi la un taburet de inspiratie baroca cu tapiterie florala; este chic, si va capta atentia celor care vor veni la tine in interes de afaceri. Du discutiile intr-o zona a relaxarii si a confortului; amenajeaza langa fereastra un colt relaxat cu ajutorul a doua fotolii imbracate in huse de catifea si o masuta slim cu picior inalt. Masuta poate fi dintr-un material metalic care sa aiba aspect vintage pentru mai mult efect; pe masuta aseaza o tava cu un ceainic si 2 cesti sau un sport cu macaroons pentru a iti cuceri toti partenerii de afaceri definitiv.

Si in final, desi atentia nu cade asupra scaunului de birou, e bine sa te bucuri de confort in clipele petrecute citind contracte sau triitand mail-uri interminabile. Opteaza pentru scaune de birou confortabile cu tapiterie din piele si sezut confortabil pentru a nu crea presiune inutila asupra coloanei si a muschilor. Sa fii femeie de afaceri nu a fost niciodata mai placut, nu?

GD Star Rating
loading...
Transforma biroul intr-un colt cochet cu ajutorul mobilei, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns