Penguins recenzie

De aproximativ un deceniu, Disneynature s-a straduit sa educe publicul de vizualizatori in legatura cu problemele referitoare la ecologia planetei noastre. In traditia grandioasa a filmelor clasice Disney din acest domeniu, acest brand special reprezinta un fel de scapare pentru copii mai tineri, ca sa acceseze acest gen particular de realizarea filmelor si cel mai nou film al studioului, Penguins, exemplifica aceasta misiune in toate partile sale.
Cu o naratiune si o comedie improvizata de actorul Ed Helms, Penguins urmareste povestea lui Steve, un pinguin Adelie. Care este pe cale sa ajunga pentru prima data in viata lui, in Antarctica, din motive de imperechiere. Urmarind luptele lui si miracolul pinguinilor de a face o familie, povestea lui Steve este unul pe care l-am mai vazut pana acuma, doar ca in diferite incarnari. Totusi de data asta ajuta faptul ca este distractiv si cateva melodii din anii 80, pentru a crea o atmosfera mai vesela.
Penguins este un film bun la care merita sa ducem copii. Pentru ca are un subiect popular, pinguinii sunt animale populare.
In ceea ce priveste adultii care vor sa vada un documentar, acestia trebuie sa ia in considerare faptul ca acesta este un film documentar special conceput pentru tineri. Naratiunea lui Helms mentine un comportament serios dar sunt parti cand nareaza vocea lui Steve si familia lui. Este o comedie placuta, ce merita vazuta, mai ales daca sunteti fanii lui Ed Halms. Dar nu este un film documentar, in care o sa afli despre luptele pinguinilor pentru supravietuire.
Nu trebuie sa va fie frica ca va trebui sa ii explicati copilului partea intunecata a naturii. Este un film special pentru copii, in care atat adultii cat si copiii pot admira peisaje uimitoare.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns