Filme pe care le vei adora daca ti-a placut The Kissing Booth

Ai adorat filmul The Kissing Booth si vrei sa prelungesti putin placerea filmului, asteptand continuarea? Iata cateva comedii romantice disponibile pe care le vei aprecia cu siguranta.

Mai multe comedii romantice sunt disponibile in acest moment pe Netflix si ar trebui sa iti permita sa petreci cele mai frumoase momente. Comedia romantica The Perfect Date de exemplu spune povestea lui Brooks Rattigan, care decide, cu ajutorul celui mai bun prieten al sau sa creeze o aplicatie unde isi propune serviciile.

Filmul Tall Girl ne-o prezinta pe Ava Michelle in rolul lui Jodi, care este o scolarita de 16 ani care are un complex legat de inaltimea ei. Neincrezatoare in propria piele, tanara fata se tine departe de ea si de colegii ei, pana la sosirea unei eleve din Europa care este si ea foarte inalta.

Comediile romantice pe Netflix

Comedia Isn ‘it Romantic ne prezinta subiectul relatiilor amoroase cu mai mult umor insa de aceasta data. Natalie este un arhitect la New York si detesta comediile romantice mai siropoase. In urma unei lovituri la cap in metrou, tanara de treizeci si ceva de ani se trezeste in ceea ce ar putea fi viziunea ei despre iad: este condamnata sa traiasca intr-o comedie romantica alaturi de Liam Hemsworth si Priyanka Chopra.

To All the Boys I’ve Ever Loved spune povestea Larei Jean (Lana Condor), a carei viata amoroasa este data peste cap in ziua in care scrisorile sale secrete de dragoste sunt trimise celor cinci baieti pe care i-a iubit dintotdeauna, printre care si Peter Kavinsky (Noah Centineo).

Daca ti-a placut the Kissing Booth, va trebui sa iti placa si Sierra Burgess is a Looser, care ne spune povestea lui Sierra, o scolarita inteligenta care pretinde ca este Veronica, cea mai populara fata din scoala, pentru a-l seduce pe Jamey, cu care interactioneaza doar prin SMS. Deoarece nu se potriveste cu stereotipurile de frumusete ale societatii, Sierra se alatura Veronicai pentru a nu-i dezvalui adevarata ei identitate lui Jamey.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns