Casutele din desenele animate care au fost construite si in viata reala

| Divertisment | noiembrie 22, 2018

Copilaria noastra a fost marcata, incantata sau influentata de anumite desene animate pe care le adoram si al caror univers era aproape real in ochii nostri. In acea perioada visam sau poate ca si acum visam sa traim aceeasi viata ca eroii nostri preferati, sa locuim in casele lor, sa mergem la aceeasi scoala ca si ei sau sa lucram in acelasi loc cu ei.

Dar se pare ca in unele locuri, chiar este posibil sa intri in acest univers fictiv minunat. Asta deoarece exista in lume replici exacte ale unor casute fantastice pe care le poti admira.

Casa faimoasei familie Simpson. In anul 1997, celebra casa 20th Century fox a avut minunata idee de a crea o replica in marime naturala a casei celebrei familii Simpson. Se afla in Nevada, in Statele Unite.

Casa din filmul Up. Adorabila casuta colorata a lui Ellie si Carl din filmul Up a fost atat de populara si de indragita incat a fost construita si in viata reala la dorinta unei fete, adresata fundatiei Make a wish. A fost conceputa cu precizie, acordandu-se atentie chiar si celor mai mici detalii. Casa este in Utah si poate sa fie vizitata de catre turistii din lumea intreaga.

Casuta in forma de ananas a lui Sponge Bob. Toate generatiile au adorat cu siguranta adorabilul burete galben, pe numele sau, Sponge Bob. Iar casa sa in forma de ananas de pe fundul marii este foarte atragatoare. Ei bine, nu este necesar sa te scufunzi in profunzimile oceanului, deoarece exista o replica a sa pe pamant, fiind creata de reteaua de televiziune Nickelodeon, in Republica Dominicana.

Casa Hobbitului. Cel care a construit aceasta casa si-a dorit o casa ecologica, in perfecta armonie cu natura. Rezultatul este unul exceptional.

Casuta lui Barbie. Foarte multe fetite viseaza cu siguranta sa aiba o casa ca si a lui Barbie. Dar visele pot deveni realitate, in Florida, vizitandu-se casuta ei de 280 de metri patrati de aici. Pentru ea au fost necesare peste 378 de litri de vopsea roz si 9 kilograme de paiete.

GD Star Rating
loading...

348 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive