Residue pe Netflix – ne uitam sau nu?

| Divertisment | octombrie 3, 2019

Esti in cautarea unui serial care sa iti atraga atentia ? Atunci descopera Residue, o mica scufundare intr-un universs distopic. Va prezentam in cele ce urmeaza principalele informatii despre acest serial.

Residue, un melanj straniu. Residue este un serial britanic lansat in 2015 pe Netflix. Situat in categoria horror/supranatural, acesta ne scufunda intr-un univers distopic. Dupa o explozie, este construita o zona de carantina de catre guvern care mentioneaza niveluri de radiatii deosebit de ridicate.

Daca acest serial ne retine atentia initial acest lucru se datoreaza unei distributii in genul serialului Game of Thrones. O regasim pe Natalia Tena care o interpreta pe salbatica Osha in rolul unei fotojurnaliste. Alaturi de ea il regasim pe Iwan Rheon, cunoscut pentru rolul infamului Ramsay Bolton. Aici interpreteaza rolul purtatorului de cuvant al ministerului de interne.

Formatul extrem de scurt al serialului Residue- 3 episoade a cate 44 de minute – permite urmarirea sa inr-o singura zi, ca si cum ne-am uita la un film. Intrebarea este daca merita sa il urmarim sau nu. Atmosfera este sumbra si apasatoare. In ciuda duratei scurte a serialului ne atasam imediat de personaje.

Insa exista un mare Dar. Acest serial era gandit in 2015 in genul unui prolog, un prolog pentru un sezon mai lung, de 10 episoade. Sfarsitul serialului ne lasa cu impresia ca nu am urmarit totul, ca ne dorim sa nu se fi terminat. Ne intereseaza soarta eroilor, viitorul acestora, insa avem impresia ca acestia sunt abandonati mult prea devreme in fata unui razboi inevitabil. Nu ne ramane decat sa speram ca Netflix va decide in cele din urma sa comande o continuare a serialului. Niciodata sa nu spui niciodata.

GD Star Rating
loading...

172 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive