Trevi XR 8A20, o noua boxa Bluetooth portabila

| Electro | octombrie 13, 2019

Marca italiana prezinta o noua boxa Bluetooth in categoria boxelor fara fir portabile odata cu Trevi XR 8A20. O boxa care se vrea a fi robusta si care ne duce cu gandul la Boom Box.

Trevi, o societate italiana specializata in produse high-tech de mai mici dimensiuni anunta sosirea unei boxe noi pe piata, Trevi XR 8A20. O boxa noua din gama boxelor Bluetooth botezata XR.

Trevi XR 8A20, micuta si portabila. Aceasta nou-venita in gama XR vine cu un look nou cu un design care ne duce cu gandul la popularele Boom Box. Aceasta se prezinta cu o carcasa mult mai solida fata de predecesoarele sale. Aceasta boxa propune o dimensiune de 155 X 73X 78mm si o greutate de 400 de grame.

Echipata cu Bluetooth, aceasta boxa beneficiaza de functia TWS (True Wireless Stereo). O functie care permite conectarea a doua boxe simultan pentru a crea un sunet stereo stanga-dreapta cu ajutorul celor doua boxe.

Aceasta boxa propune o conexiune Bluetooth cu un smartphone, la fel ca majoritatea boxelor din acest segment, cu o tableta sau cu un PC. In plus, este posibil sa conectezi si un cablu audio jack de 3,5mm pentru sursele audio lipsite de Bluetooth.

O alta functie interesanta este urmatoarea – poate gazdui simultan un stick USB cu fisiere MP3 sau un card micro SD. In plus, pentru a fi polivalenta la maxim, boxa Trevi XR 8A20 este in egala masura echipata cu un tuner FM. O functie care iti permite sa asculti posturile tale radio favorite ca si cum ai avea un radio portabil.

Pe scurt, boxa Trevi nu are nevoie de un smartphone pentru a difuza muzica in timpul iesirilor tale zilnice.

GD Star Rating
loading...

150 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive