Cea mai buna casca Bluetooth

Cea mai buna casca BluetoothCine s-ar fi gandit ca si pentru o simpla casca Bluetooth trebuie sa faci munca de documentare? In ultimii ani, vanzarile de castilor handsfree au explodat, acestea din urma reprezentand o solutie extrem de practica pentru a asculta muzica si pentru a face sport in acelasi timp sau in drum spre munca. In cele ce urmeaza iti vom da cateva sfaturi cheie pentru a alege cea mai buna casca Bluetooth de pe piata.

De ce sa alegi o casca Bluetooth? O casca Bluetooth este apreciata datorita polivalentei sale si datorita confortului oferit, adaptata atat pentru a face jogging cat si pentru a asculta muzica in metrou. Cu alte cuvinte, reprezinta o veritabila mana cereasca in zilele aglomerate, mersul cu masina te va ajuta sa fii mai eficient si mai productiv, putand rezolva din probleme chiar in timp ce conduci.

Design. Exista casti fara fir pentru toate gusturile cu diferite materiale de fabricatie. Exista trei tipuri de casti Bluetooth actualmente pe piata: profesionale, compacte si stereo. Castile profesionale sunt destinate celor care sunt nevoiti sa vorbeasca la telefon in timp ce conduc. Chiar daca sunt mai voluminoase, pot fi purtate cu usurinta, nu sunt deloc incomode. Calitatea sunetului este impecabila si bateria tine mai mult decat in cazul celorlalte dispozitive. Tipul compact este apreciat datorita aspectului sau subtil si elegant si are dimensiuni reduse. Tipul stereo este cautat datorita capacitatii de a prelua apelurile de la propriul telefon dotat cu Bluetooth.

Greutate. Iata un alt element de luat in considerare in momentul alegerii celei mai bune casti Bluetooth, greutatea. Daca folosesti casca pentru a asculta muzica timp de mai multe ore pe strada trebuie sa fii prudent si sa eviti castile Bluetooth care cantaresc mai mult de 40 de grame.

Inlaturarea zgomotului reprezinta un alt aspect important deoarece s-ar putea sa lucrezi intr-un loc in care galagia de pe fundal este una infernala. Optiunea de inlaturare a zgomotului este utila si pentru persoanele cu care vorbesti la telefon care risca sa nu iti inteleaga mesajul.

Bateria. Chiar daca au evoluat enorm in ultima vreme, unul din principalele inconveniente ale castilor Bluetooth este durata de viata a bateriei. Totul depinde de timpul si de modul de utilizare al castii insa o casca fara fir cu o baterie cu o autonomie mai mica de cinci ore iti poate da mari batai de cap.

Tehnologia Bluetooth te scapa nu doar de nesufritele fire si iti confera o mobilitate mare insa este indispensabila datorita faptului ca oamenii au devenit pur si simplu dependenti de tehnologie. Prin urmare, te poti conecta la telefonul mobil, tableta extrem de usor in momentul in care ai nevoie.

GD Star Rating
loading...
Cea mai buna casca Bluetooth, 8.3 out of 10 based on 3 ratings

Lasă un răspuns