Despre rejuvenarea faciala prin terapia PRP

Numeroase sunt femeile care vor sa ramana atragatoare cat mai mult timp si sa isi mentina pielea tanara. Insa, din pacate, odata cu trecerea timpului, semnele imbatranirii sunt din ce in ce mai prezente iar doamnele se vad nevoite sa apeleze la diferite terapii menite sa le intinereasca cu cativa ani.

Tratamentul cu plasma proprie bogata in plachete (PRP), tratament cunoscut si sub denumirea de Terapia Vampir reprezinta cea mai moderna solutie de regenerare a pielii prin forte proprii. Acest tratament presupune recoltarea si concentrarea factorilor de crestere din sange si reintroducerea lor in tesutul cutanat. Astfel, se simuleaza procesele de reparare celulara.

Care sunt avantajele terapiei PRP?

  • Efect general de reintinerire imbunatatind in mod considerabil aspectul tenului, accelerarea nutritiei si a procesului metabolic in celulele si tesuturile pielii si productia sporita de colagen.
  • Cresterea rezistentei pielii la diversi factori negativi, din mediul intern si extern ;
  • In locul in care pielea a fost afectata de procese inflamatorii sau UV, regenerarea celulara va fi mai rapida, iar diferitele probleme ale pielii vor disparea mai rapid.

Datorita efectului prelungit si rapid al terapiei PRP, aceasta poate fi utilizata nu doar pentru a restabili tineretea si frumusetea pielii ci si in alte domenii ale medicinei in cadrul carora este nevoie de reinnoirea rapida a tesuturilor, accelerarea regenerarii celulelor si sistemelor interne.

Cum se efectueaza aceasta proceduura? Intr-o eprubeta sterila se recolteaza o cantitate mica de sange si se proceseaza rapid pentru selectarea plasmei cu trombocite, celule ce contin factorii de crestere si  de reparare. Acestia sunt eliberati in mod natural. Plasma bogata in trombocite se injecteaza in piele prin intermediul unui ac extrem de fin dupa amortirea pielii cu ajutorul unei creme anestezice. Procedura dureaza in jur de o ora si pot aparea umflaturi si roseata a pileii care dispare dupa o ora.

Terapia PRP este o tehnica eficienta si sigura pentru toate cele care vor sa intinerasca cu cativa ani.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns