Pregateste-te din timp pentru Black Friday 2020

| Cumparaturi | august 15, 2017

Black Friday 2020Black Friday 2020 mentine traditia uneia dintre cele mai mari campanii de reduceri din Romania, iar vanzarile din mediul online inregistreaza o crestere considerabila fata de cele din randul magazinelor fizice.

Clientii prefera usurinta modului in care se desfasoara cumparaturile si confortul propriei locuinte in favoarea haosului si agitatiei din magazinele stationare.

Fenomenul era de asteptat tinand cont de dezvoltarea rapida a tehnologiei, internetului si retelelor de telefonie mobila.

Profita din timp de cele mai bune oferte Black Friday 2020

Campania de promotii Black Friday 2020 va pastra cel mai probabil traditia preturilor reduse drastic cu procente de pana la 70%, 80% sau chiar 90%. Tot ceea ce trebuie sa faca clientii este sa isi asigure un buget dispus cumparaturilor. Diversitatea ofertelor este pe gustul oricarui cumparator iar domeniile magazinelor participante nu au limite.

De la an la an multitudinea de oferte aproape ca ia pe nepregatite clientii care se lasa usor impresionati si ajung de multe ori sa isi cheltuie intregul buget pe produse pe care nici nu si le-au propus sa le cumpere.

Una din cele mai inteligente modalitati de a profita de campaniile Black Friday 2020 este pastrarea unui fond de economiilor peste an. Se pot crea liste cu produse a caror achizitionare poate fi amanata pana la sfarsitul lunii noiembrie si astfel cumparatorii isi vor permite aceleasi produse la preturi mult mai mici.

Pasii pentru a pune in aplicare o astfel de strategie sunt relativ simplii si necesita putina determinare si rabdare.

Realizarea unei liste de cumparaturi pentru Black Friday 2020

Lista de cumparaturi ar trebui sa contina produsele de care un cumparator are intr-adevar nevoie. Aceasta poate fi inceputa cu mult inainte de Black Friday in functie de nevoile fiecarui client. Lista poate fi completata pe parcursul timpului, iar fiecare produs poate contine pretul de achizitie pentru a se face o comparare cat mai precisa in timpul campaniei de reduceri Black Friday 2020.

Limitarea cumparaturilor pe parcursul anului

Achizitionarea de produse mai putine necesare poate fi limitata pe parcursul anului pentru a strange un fond special dedicat promotiilor Black Friday. Astfel, daca un aparat electronic sau electrocasnic este pur si simplu invechit si nu necesita schimbare urgenta, este indicat sa se astepte pana la lansarea reducerilor de la sfarsitul lunii noiembrie. Banii pot fi pusi de-oparte intr-un fond de economii sau chiar si intr-o pusculita. Se pot achizitiona aparate de o calitate superioara la preturi reduse cu pana la 70%, 80% sau chiar si 90%.

GD Star Rating
loading...

502 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive