Aparate de Aer Conditionat Ieftine

A venit vara si majoritatea celor care au ramas in marile orase si nu au reusit sa fuga la malul marii sau la munte, se gandesc serios la beneficiile unui aparat de aer conditionat. Aparatul de aer conditionat ramane singura optiune valabila atunci cand vorbim despre modalitatile de a ne racori.

Cel mai bun aparat ieftin de aer conditionat va poate scapa de neplacerea pe care vi-o produce temperaturile ridicate, cat si umiditatea excesiva (sau din contra) de pe timpul verii. Prin intermediul unui astfel de echipament, nu numai ca aerul din intreaga incapere va avea o temperatura mai scazuta, dar si calitatea sa va fi cu mult imbunatatita datorita faptului ca majoritatea echipamentelor de acest fel dispun de filtre de aer ce retin impuritatile (aici intrand sporii, polenul, particulele de praf etc.). Astfel. calitatea aerului este imbunatatita semnificativ, reducandu-se probabilitatea de a face diverse alergii odata cu venirea sezonului cald. Pe Aparate-Aer_Conditionat.net puteti afla mai multe detalii despre acest subiect.

Totusi, acest benficiu pe care ni-l ofera aparatul de aer conditionat prin faptul ca dispune de un filtru pentru aer, se poate intoarce impotriva noastra daca nu luam in calcul faptul ca periodic (specificatiile de la producator mentioneaza acest aspect) filtrul de aer trebuie curatat. Daca nu este realizata aceasta igienizare in mod periodic, celor care locuiesc sau lucreaza in respectiva incapere aclimatizata le poate fi pusa in pericol sanatatea. Astfel ca, un filtru de aer conditionat necuratat la timp poate sa incurajeze inmultirea bacteriilor.

Daca va numarati printre cei care intentioneaza sa achizitioneze un aparat de aer conditionat, nu uitati ca este necesar, inainte sa realizati efectiv achizitia, sa luati in calcul necesarul de frig al incaperii. Acesta se calculeaza plecand de la suprafata si intaltimea camerei in care urmeaza sa fie plasat aparatul de aer conditionat, la care se adauga existenta sau inexistenta unor surse suplimentare care sa faca caldura, cat si orientarea respectivei incaperi in functie de punctele cardinale (este cunoscut faptul ca o camera care are ferestre pe directia S-V va fi mai bine incalzita, desi si necesarul de frig va fi mai mare). Acest necesar de frig trebuie corelat cu puterea aparatului de aer conditionat. Puterea unui aparat de aer conditionat este exprimata in BTU, adica British Thermal Units, iar in functie de valoarea ei, un astfel de echipament va avea o capacitate mai mare sau mai mica de a raci aerul dintr-o incapere.

Daca achizitionam un aparat de aer conditionat subdimensionat, adica a carui putere este mai mica decat cea corespunzatoare necesarului de frig din respectiva incapere, atunci aparatul va trebui sa functionze la turatie maxima si astfel in timp se va deteriora, diminuandu-si perioada de functionare, care a fost prevazuta de producator.

GD Star Rating
loading...
Aparate de Aer Conditionat Ieftine, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns