Totul despre Aparatele de Aer Conditionat

Aparatul de aer conditionat este singura alternativa viabila de a va racori pe timpul verii, daca nu va numarati printre fericitii care au posibilitatea sa fuga la munte sau direct la malul marii pana in toamna. In plus, pe langa faptul ca prin intermediul unui aparat de aer conditionat temperatura poate fi scazuta considerabil, avem posibilitatea de a beneficia si de aer purificat. Astfel, va fi diminuata cantitatea de praf, polen si fum din aer, care ar putea produce diverse alergii. In functie de preferinta personala, atat umiditatea aerului din incapere, cat si gradul de retinere al particulelor poate fi crescut sau diminuat.

Daca doriti sa utilizati aparatul de aer conditionat perioade indelungate din zi, cat si in alte anotimpuri decat vara, producatorii sugereaza sa cumparati un aparat de aer conditionat inverter care consuma mai putina energie electrica decat aparatele de aer conditionat non-inverter, care au preturi mai mici, insa consuma mai mult, iar pe termen lung acest lucru se va vedea in factura.

Atunci cand achizitionati un aparat de aer conditionat, trebuie sa luati in calcul faptul ca nu orice echipament se potriveste oricarei incaperi si ca este nevoie intodeauna sa asociati caracteristicile incaperii unde doriti sa plasati aparatul cu trasaturile echipamentului de aer conditionat. Cumpara de aici un aparat de aer conditionat si vei beneficia de preturi foarte bune.

Astfel, trebuie sa luati in calcul atat suprafata incaperii, la care se adauga existenta sau inexistenta unor surse suplimentare de caldura, cat si orientarea incaperii in functie de puntele cardinale. La final, prin intermediul unor aplicatii online putem sa deducem necesarul de frig al incaperii, pe care ulterior il vom putea asocia unei anumite puteri a aparatului de aer conditionat. Puterea unui aparat de aer conditionat se exprima in BTU (British Thermal Units), iar unul dintre cele mai importante sfaturi pe care ni-l dau producatorii aparatelor de aer conditionat este sa nu achizitionam echipamente subdimensionate. Acestea vor fi nevoite sa functioneze la turatie maxima si in timp se pot deteriora semnificativ.

GD Star Rating
loading...
Totul despre Aparatele de Aer Conditionat, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns