Samsung Neo QLED: primele impresii despre televizoarele Mini LED 4K si 8K

Asteptand primele teste facute asupra noii game de televizoare Samsung care va anima tot anul 2021, am avut ocazia sa le descoperim de mai aproape cu ocazia unui show-room organizat de constructor. Noutatile QLED si Neo QLED au fost deja expuse in acest showroom, iata primele impresii.

Dupa numeroasele anunturi facute in cadrul unui CES 2021, eveniment organizat in intregime virtual, era chestiune de doar cateva saptamani pana cand gamele se precizeaza, pana cand aflam mai multe cu privire la principalele caracteristici ale acestor noi modele. Samsung anuntase de altfel recent preturile oficiale precum si diferitele marimi ale ecranelor care compun gama Neo QLED.

In cursul acestei rapide prezentari online am putut descoperi viitoarele modele Crystal UHD ale seriei AU8500 – succesoarele modelelor TU7025 si TU8305 precum si modelul QLED Q60A insa nu vom zabovi prea mult asupra acestor modele.

De nota teste totusi ca vor fi livrate cu versiunea 6 Tizen OS. Un mic detaliu insa destul de important totusi, televizoarele vor fi dotata cu o telecomanda care a evoluat destul de putin in aparenta insa care integreaza totusi in partea din spate un panou solar.

Samsung a prevazut in egala masura un port USB type-C. Gama QLEd clasica se incheie cu Q80A, inlocuind Q80T si este in egala masura primul model care exploateaza un ecran 100 Hz. Este vorba despre un produs din gama entry. Q80A este in egala masura primul model al familiei care profita de tehnologia audio OTS, asigurata de care un sistem 2.2.2 ch si de o putere totala de 60W RMS.

Cu siguranta multi sunt nerabdatori sa descopere modelul Neo QLED QN95A. este declinat in versiuni de 55, 65, 75 si 85 inchi la preturile respective de 299, 2999, 4499 si 5999. Cu siguranta se vor bucura toate aceste modele de popularitate in randul utilizatorilor.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns