Cele mai comune greseli pe care le fac managerii atunci cand muta sediul firmei

mutari firme

Se stie deja ca mutarea firmei dintr-un sediu in altul se face foarte greu si este o activitate care perturba cu mult activitatea generala a firmei, dar exista si solutii care pot ajuta ca acest proces sa se faca mai usor. Potrivit FastMoving, cele mai comune greseli pe care managerii le fac atunci cand vor sa mute sediul firmei pot genera pierderi materiale considerabile. In aceasta idee, se recomanda ca urmatoarele trei exemple sa se evite.

Managerii evita serviciile de mutari firme! Gresit!

Una dintre cele mai mari greseli pe care o companie le poate face este aceea de a evita serviciile de mutari firme. Managerii considera ca pierd prea multi bani in cazul in care apeleaza la firme de mutari si pun in sarcina angajatilor proprii sa mute obiectele din firma.

Aceasta decizie se dovedeste gresita, pentru ca angajatii nu sunt deloc incantati de acest lucru si nu au experienta in relocari, prin urmare, riscul ca lucrurile sa nu mearga bine este extrem de mare. Este cu mult mai potrivit ca angajatii sa isi ia liber in perioada de mutare sau sa schimbe departamentul, fara sa se implice in mutarea efectiva a birourilor.

Se folosesc vehiculele propria. Din nou, o abordare gresita!

O alta greseala pe care managerii o fac frecvent consta in utilizarea vehiculelor care apartin firmei sau chiar autovehiculelor personale. Acest lucru nu este deloc de dorit deoarece angajatii pot risca sa deterioreze masinile, iar mobila mutata se poate deteriora, de asemenea, iremediabil.

In consecinta, recomandarea este aceea de a apela la firme de transport. Din fericire exista transport mobila Bucuresti sau pentru orice alt mare oras din tara, iar firmele care se ocupa de acest lucru sunt specializate in transport si au toate echipamentele necesare pentru a transporta mobila in cele mai bune conditii.

Vezi si:  Cateva trucuri esentiale pentru a vinde on-line cu succes

Angajatii sunt cei care demonteaza mobila

Un alt aspect la fel de important este faptul ca atunci cand se apeleaza la firme de mutari nationale, este mult mai usor ca mobilierul sa fie demontat. Acest lucru inseamna ca angajatii trebuie doar sa isi mute bunurile proprii, de genul cani de cafea si accesorii de birou, fara sa fie nevoiti sa si demonteze tot biroul. In felul acesta nu exista riscul ca angajatii sa deterioreze mobila.

Alegand servicii specializate de transport nimic nu se pierde. Atunci cand mobilierul este preluat si mutat, totul se intampla in conditii de organizare maxima, ceea ce inseamna ca la final, toate manerele, suruburile si balamalele vor fi la locul lor si gata de a fi montate, fara sa fie nevoie ca persoanele care le vor remonta sa caute prin zeci de cutii.

Tinand cont de toate mentiunile anterioare, este mult mai simplu si mai facil ca angajatii sa se bucure de timp liber, fara sa fie nevoiti sa se implice, in timp ce mobilierul pe care il utilizeaza va fi mutat de specialisti. Ulterior, ei trebuie doar sa isi aseze lucrurile la locul lor, sa personalizeze spatiul si sa se apuce din nou de treaba, fara sa fie obositi, prafuiti si frustrati.

GD Star Rating
loading...
Cele mai comune greseli pe care le fac managerii atunci cand muta sediul firmei, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns