Gata de expediere – in ce forma puteti primi documentele traduse?

Pentru ca fiecare client care trece pragul unui birou de traduceri autorizate poate avea nevoi speciale, furnizorii de asemenea servicii trebuie sa fie pregatiti atat pentru a prelua documentele de tradus, cat si pentru a le transmite mai departe, catre contractant, prin cele mai diverse formate.

Presupunand ca pentru a solicita serviciul respectiv v-ati deplasat deja la biroul pe care l-ati ales si ati predat materialele, ne vom referi in continuare la metodele prin care puteti reintra in posesia lor.

In secolul tehnologiilor informatice, traducatorii lucreaza cu documente atat tiparite, cat si in format electronic. In cazul in care nu stiati, procesul de traducere cuprinde mai multe stadii, primul fiind realizarea traducerii respective. Abia dupa aceea se va face corectura si validare a, aceasta fi transpusa in format electronic si, dupa caz, fie tiparita pentru legalizare si livrare prin posta sau curier rapid, fie transmisa in acelasi format.

Puteti, asadar, sa optati pentru a primi traducerea legalizata nu doar prin curier, ci si prin e-mail sau chiar prin fax! Documentele pe care nu le doriti tiparite pot fi salvate pe un suport de tip discheta, CD, DVD, Jaz disk, lomega Zip si asa mai departe. Mai mult decat atat, daca aveti preferinte, le puteti formula de la bun inceput si cu siguranta traducatorii vor gasi metode de a le indeplini.

Pe langa toate acestea, trebuie sa specificam faptul ca, in functie de formatul oferit spre traducere si de natura documentului, acesta poate sa fie redactat si in alt format decat traditionalul Microsoft Word. Ce spuneti de Microsoft Excel, Works, FrontPage sau PowerPoint? Dar de Corel WordPerfect, Adobe Photoshop, PaintShop Pro, Adobe Acrobat sau Adobe PageMaker?

Oriunde exista vointa si interes pentru a rezolva o problema, exista si o cale. Puteti fi siguri ca traducatorii din cadrul birourilor de traduceri profesionale au toata motivatia necesara pentru a duce la indeplinire aproape orice fel de proiect – iar prin indeplinire nu ne referim la incheierea traducerii, ci la livrarea efectiva a acesteia catre client!

GD Star Rating
loading...
Gata de expediere - in ce forma puteti primi documentele traduse?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns