Cerinte pentru inchirieri masini

Ca si in cazul altor servicii , firmele de inchirieri auto au cerinte specifice care sunt valabile pentru a putea inchiria un autoturism. Chiar daca toti conducatorii de masini de inchiriat trebuie sa indeplineasca cerintele de baza ale companiei, anumite cerinte pot varia de la in functie de vehicul, locatie, varsta si forma de plata. Conducatorii auto care nu indeplinesc toate cerintele sunt imposibilitatea de a inchiria un autoturism.

Conditii generale

Companiile de profil cer ca toti conducatorii de masini de inchiriat sa detina permis de conducere valabil de cel putin un an, acesta va fi verificat la momentul inchirierii autoturismului. Toti soferii trebuie sa aiba, deasemenea, mijloace pentru a plati serviciile de care are nevoie si sa fie dispus sa plateasca o suma de inchiriere integral , dar si o taxa de depozit.

Cerinte de plata

Toate companiile de inchirieri auto accepta carduri de credit pentru plata serviciilor. Cardul de credit trebuie sa fie pe numele chiriasului si sa aiba credit disponibil. In momentul rezervarii, selectati optiunile care accepta carduri de debit Visa, Mastercard, etc ca forma de plata, insa trebuie sa fie indeplinite si alte cerinte suplimentare. Unele companii accepta numerar ca forma de plata valida iar pentru acest lucru clientii trebuie sa prezinte documente, cum ar fi facturi curente de utilitati sau dovada de asigurare personala, inainte ca serviciile de inchirieri masini sa fie aprobate. Un depozit numera va fi necesar in cazul in care un card de credit nu este prezentat pentru plata. Depozitul va fi rambursat la terminarea perioadei de inchiriere. Tot atunci va fi returnata masina inchiriata, suma de inchiriere va fi platita in intregime, iar vehiculul verificat si preluat.

Vezi si:  Optimizarea aderentei anvelopelor

Cerinte de varsta

Varsta minima de a inchiria un autoturism, in cele mai multe locatii, este de 21 ani. In unele cazuri, soferii sub 25 de ani trebuie sa plateasca o rata de inchiriere mai mare si au acces doar la autoturisme disponibile pentru varsta lor.

Taxe

Pe langa pretul de inchiriere de zi cu zi si alte taxe suplimentare de care trebuie sa stiti, mai sunt taxe care variaza de la locatie la locatie. In cazul serviciilor de inchirieri masini aeroport, firmele de profil pot percepe o taxa de aeroport, in plus fata de taxele normale sau taxe suplimetare soferului. Din acest motiv, este recomandat sa intrebati despre taxe inainte de a semna contractul de inchiriere. Daca nu sunteti sigur cu privire la o anumita taxa sau aveti intrebari in legatura cu contractul, nu ezitati sa cereti informatiile necesare.

Pentru ca urmatoarele articole sa fie adaugate si publicate corect, va rugam consultati pagina „Cum adaug un articol
GD Star Rating
loading...
Cerinte pentru inchirieri masini, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns