Era gadget-urilor- mp3 player acum in orice masina

Astazi nu mai conteaza nicidecum ce masina conduci sau ce radio casetofon ai in ea. Fie ca e un radio vechi cu caseta sau care citeste doar cd-uri cumparate, fie ca e doar un radio clasic, cu noile gadget-uri oricine poate asculta muzica in masina de pe un stick. Cum este acest lucru posibil?

Noul mp3 player bluetooth pentru masina

Acum totul poate fi mult mai simplu pentru oricine vrea muzica in masina. Nu mai conteaza nimic. Iti mai trebuie doar un stick si bineinteles toata muzica ce iti place pe el. De restul se ocupa noul mpe player cu telecomanda, mp3 player ce iti permite ascultarea oricarei melodii de e un stick la casetofonul masinii prin intermediul undelor radio.

Acest mp3 player se conecteaza la mufa in care se tine de obicei aprinzatorul pentru tigara. De aici, mai raman doar cateva lucruri de setat. Primul din acestea este setarea aceleiasi frecvente atat la casetofon cat si la mp3 player. De exemplu, puteti seta 100 FM. La casetofon stiti voi cum sa faceti asta.

La mp3 player puteti folosi atat telecomanda cu care acesta vine in pachet cat si butoanele de control pe care le detine. Dupa ce ati setat frecventa puteti conecta stick-ul cu muzica la mp3 player si sunteti gata. Melodiile le puteti alege foarte usor cu ajutorul telecomenzii. Deasemenea, ecranul lcd va permite sa cititi pe el pana si numele melodiei ceea ce il face mult mai usor de folosit.

Simplu si eficient. Puteti seta chiar si volumul, tot cu ajutorul telecomenzii. La numai 97 de lei veti primi un mp3 player auto, o telecomanda pentru control, un manual de utilizare cat si un cablu usb si o siguranta de rezerva pentru aceasta.

Sa asculti muzica in masina direct de pe stick nu a fost niciodata mai usor decat acum cu noul mp3 player auto.

GD Star Rating
loading...
Era gadget-urilor- mp3 player acum in orice masina, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns