Avantaje asigurari Auto

Asigurarile auto joaca si ele un rol important pentru orice sofer al unui autoturism sau conducator ce detine o masina. Astfel, alegand incheierea unei oferte ieftine de asigurare va fi cu mult mai simplu sa beneficiezi apoi de toate avantajele pe care aceasta ti le ofera.

Este insa indicat pentru un nivel mai mare de protectie sa beneficiezi de avantajele pe care ambele polite le pot oferi masinii tale. Astfel, asigurarea de tip RCA, cu caracter obligatoriu le ofera soferilor un nivel minim de protectie. Polita facultativa de asigurare CASCO, in schimb poate fi cu mult mai avantajoasa pentru soferi si le ofera acestora un nivel cu mult mai inalt de protectie in cazul in care un accident poate avea loc. In acelasi timp si acest tip de polita poate oferi protectie si in caz de furt total al autoturismului sau in cazul avariilor provocate in cazul tentativei de furt.

Din aceste motive, dar si din multe altele este cu mult mai indicata pentru orice sofer sa aleaga posibilitatea incheierii ambelor oferte de asigurare, deoarece impreuna acestea ofera un grad cu mult mai mare de protectie si le pot oferi soferilor cele mai bune garantii ca indiferent de ceea ce se poate intampla ei nu vor avea de suferit.

GD Star Rating
loading...
Avantaje asigurari Auto, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns