DVD player auto portabil Toshiba SDP93s

| Auto Moto | septembrie 12, 2013

Sunteti in cautarea unui DVD player pentru masina dumneavoastra si nu stiti ce model sa alegeti pentru a fi de cea mai buna calitate la un pret avantajos? Atunci va recomandam cu incredere DVD playerul portabil Toshiba SDP93s, deoarece a reusit sa castige primele pozitii din Top 10 cele mai bune dvd playere portabile.

Am fost foarte impresionati sa vedem ca are un ecran destul de mare de 9 inch, cu o rezolutie uimitoare de 800 x 480 si cu o functie de redare a filmelor de cea mai buna calitatea. Brandul Toshiba nu se opreste doar la partea de design al acestui accesoriu, ci au dorit sa imbunatateasca foarte mult si partea de hardware. Acestea, au incorporat un slot pentru card microSD, astfel incat puteti sa ascultati melodiile preferate fara sa mai umblati cu casete sau CD care ocupa foarte mult loc in buzunare sau geanta.

Daca in trecut printre singurele dezavantaje ale DVD playerelor portabile era ecranul de o dimensiune redusa, putem spune ca Toshiba SDP93s a rezolvat aceasta problema. Datorita tehnologiei avansate, la ora actuala compania a reusit sa realizeze un DVD portabil cu ecran mult mai mare si cu o dimensiune foarte subtire, rezistent si compact.

Toshiba SDP93s, putin mai mare ca un GPS auto modern, are un ecran LCD pivotant, astfel incat ajuta la ajustarea ecran, pentru ca toata lumea sa poata vedea cele mai frumoase imagini si filmulete. De asemenea, il puteti folosi ca un handheld, desi dimensiunea va ingreuna aceasta modalitate din cauza ecranului mare. Dispozitivul poate rezista la miscari normale, tremuraturi si chiar la o groapa destul de mare, fara sa cada de pe bordul masinei sau sa se deterioreze.

Unul dintre lucrurile care ne-au impresionat cand ne-am uitat la acest produs este felul in care arata. Marginile rotunjite si culorile frumoase ofera un sentiment incredibil atunci cand esti la volanul masinei sau doar ca pasager si te ajuta sa te relaxezi. Ca multe dintre DVD playere portabile, Toshiba SDP93s are toate butoanele de control pentru film: cum ar fi pornirea, oprirea, pauza, control al volumului si altele. In plus, se bucura de un control la distanta prin intermediul unei telecomenzi.

Pe langa un DVD Player, s-ar potrivi oricare masini si un sistem de navigatie performant.

GD Star Rating
loading...
DVD player auto portabil Toshiba SDP93s, 10.0 out of 10 based on 1 rating

1,243 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive