Pregatire pentru examenul teoretic DRPCIV

Cursanţii şcolilor de şoferi din România sunt nedumeriţi când vine vorba de examenul teoretic. Au mari emoţii pentru că nu ştiu cum să-l parcurgă, dar cel mai important factor este ATENŢIA! În al doilea rând, cand ei fac chestionare auto, trebuie să folosească butonul „răspund mai târziu” ori de câte ori este nevoie.

În principiu, trebuiesc rezolvate întrebările care le ştii sigur, prima şi prima dată, astfel vei acumula cât mai multe răspunsuri corecte şi te vei apropia de final. Pe urmă vei trece la întrbările care crezi că le ştii, dar de asemenea, trebuie să fii atent pentru că sunt întrebări multe CAPCANĂ.

După ce ai parcurs aceşti paşi în rezolvarea chestionarelor auto DRPCIV, vei face ultimele întrebări rămase, dar fără să te grăbeşti deoarece ai suficient timp liber la dispoziţie. Cut cât mai multe puncte acumulate, cu atât mai bine.

Examenul pentru obtinerea permisului de conducere auto este monitorizat VIDEO, nu aveţi voie să vă întoarceţi sau să vă ridicaţi de la calculator în timp ce sunteţi examinat. Succes!

GD Star Rating
loading...
Pregatire pentru examenul teoretic DRPCIV, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns