Lucruri pe care nu le stii cu siguranta despre noul SUV Urus de la Lamborghini

Lamborghini il prezinta drept cel mai rapid SUV din lume. Si in afara performantelor sale, acest SUV prezinta caracteristici care sunt cu adevarat neobisnuite pentru acest tip de motor.

Este foarte apropiat de Audi Q7. Nu, Lamborghini nu este o masina care a pornit de la zero, ci o masina care a avut o muza sau o sursa de inspiratie. Facand parte integranta a grupului VW, aceasta masina minunata a putut sa reia platforma MLB a giganticului german, folosita si de alte masini precum Audi Q7, Bentley sau Porsche Cayenne.

Nu avem V10 sau V12, ci V8 sub capota. Un motor care a fost totusi revazut pentru un plus de performanta. Cei patru litri ai sai pot sa ajunga pana la 550-650 de cai.

Poate accelera mai puternic decat un Porsche 911 GT3. Lamborghini Urus este o masina care poate sa ajunga de la 0 la 100 de km in 3, 6 secunde. Deci este mai puternica decat un Porsche 911 GT3.

Este mai lung decat un BMW seria 7. Dimensiunile sale impresioneaza, la fel ca si performantele sale. Urus afiseaza astfel o lungime de 5,11 metri. Dar inaltimea sa este limitata la 1,63 metri, foarte putin pentur un SUV de genul sau,

Este vorba despre primul Lamborghini turbo din serie. Chir daca Lamborghini a mai avut motoare de V8- Urraco, Jalpa sau Silhouette, aici vorbim despre primul motor alimentat turbo.

Va avea in curand o versiune hibrid. Firma a confirmat. Urus va aparea in curand pe piata sub o noua forma. Este vorba despre o alta motorizare, hibrida de aceasta data.

Este cel mai scump model Lamborghini? Pretul sau de baza ar trebui sa porneasca de la 200.000 de euro, poate mai mult. Deci va fi mult mai scump decat un Huracan…

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns