7 sfaturi pentru alegerea unui mecanic auto bun

Masina este mandria si bucuria ta, un lucru pe care ai reusit sa ti-l achizitionezi cu greu, pentru care ai muncit. Ca sa poti metine masina in cele mai bune conditii vei avea nevoie de un mecanic auto pe care te poti baza. In ceea ce priveste intretinerea generala dar si reparatiile urgente. Alegerea unui mecanic poate fi dificila daca nu te pricepi atat de bine la masini. Am adunat 7 sfaturi ca sa iti usuram treaba.
Vorbeste cu prietenii si cu rudele care au mai multa experienta
Intreaba-ti prieteni si membrii familiei care au masina unde sa-ti duci masina la reparat. Daca doua persoane diferite iti recomanda un anumit mecanic, incearca-l.
Afla cine repara autovehiculele in zona ta
Taxiurile, autobuzele si microbuzele, trebuie sa fie pe drum tot timpul, asta inseamna ca probabil au un mecanic de incredere. Daca nu stii cum sa afli mai mult, intreaba un taximetrist, el iti poate recomanda un mecanic auto de incredere.
Uita-te online
Rewiew-urile te pot ajuta. Cauta pe internet mecanici in apropierea ta, si uita-te ce au scris oameni despre el. Gaseste care este cel mai apreciat, dupa aceea tot de ai de facut este sa te duci la mecanicul ales.
Uita-te dupa acreditare si experienta
Oricare mecanic o sa expuna cu mandrie certificatele si acreditarile pe paginile lor. Daca un mecanic nu are dovada asupra experientei lui mai bine stai departe de el.
Pune intrebarile corecte
Daca ti-ai gasit un mecanic si tot ce a ramas este sa vorbesti cu el, trebuie sa afli cat mai mult despre munca lui. Cati ani de experienta are? Ofera orice fel de garantie? Pe ce tip de vehicule este specializat?
Uita-te dincolo de pret
Nu este sigur ca cel mai ieftin mecanic este si cel mai rau cum nici invers nu este valabil. S-ar putea ca un mecanic scump sa nu fie neaparat un mecanic bun.
Incepe cu service-uri mai mici
E bine sa ai un mecanic bun inainte sa ai o urgenta. In situatiile urgente s-ar putea sa nu ai timp sa cauti mecanicul perfect. Data viitoare cand o sa ai nevoie de o schimbare de ulei, ar putea fi ideal pentru a incerca un mecanic nou.

Gasirea mecanicului auto perfect nu e usoara, folosind ideile de mai sus iti poti usura cautarea.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns