Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand apelezi la tractari auto?

tractari auto fagarasDin pacate, in momentul in care trebuie sa apelezi la servicii de tractari auto nu ai foarte mult timp la dispozitie pentru a alege cea mai buna firma din domeniu. Cel mai adesea, apelezi la cea mai apropiata firma, nu la cea pe care o stii, asadar, daca ai ghinionul sa fii lasat in drum de automobil la Brasov sau in jurul orasului, trebuie sa apelezi la tractari auto Brasov sau la variante din apropiere, in conditiile in care exista si tractari auto Fagaras sau Rasnov.

Totusi, in putinul timp pe care il ai la dispozitie, poti sa iei in considerare o serie de elemente care te ajuta sa descoperi o firma de tractari de incredere.

Din fericire, avem la dispozitie dispozitive moderne prin care putem sa navigam pe internet, asadar, poti gasi informatii despre firmele de tractari din zona. O firma care de incredere trebuie sa respecte o serie de conditii.

Elemente esentiale pe care trebuie sa le aiba o firma de tractari

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca are la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a-ti transporta masina in deplina siguranta. In functie de tonajul pe care il are masina ta, poti opta pentru tractare cu platforma sau tractare prin remorcare. Daca remorcarea este cea mai buna solutia, elementele care leaga automobilul de masina de tractare trebuie sa reziste foarte bine.

De asemenea, este foarte important timpul de tractare si orele de lucru. Cel mai adesea, evenimentele neprevazute se petrec la ore extrem de neplacute sau in perioade in care majoritatea oamenilor ar sta acasa. Cam asa functioneaza legile lui Murphy, insa o firma de tractari trebuie sa pacaleasca aceste legi si sa fie disponibila oricand pentru a te ajuta sa iti recuperezi masina.

Un alt lucru de care trebuie sa tii cont este pretul. Atunci cand stabilesti niste detalii cu o firma de tractari este bine sa te asiguri ca aceste detalii sunt batute in cuie. Nu de putine ori, au existat nemultumiri legate de costurile aditionale percepute de anumite firme. In momentul in care comunici cu cineva, intreaba de costuri si stabileste ca nu vei plati niciun leu mai mult. In felul acesta, vei putea elimina din start firmele care pot sa profite de pe urma ta si sa iti ceara mai multi bani.

NU in ultimul rand, firma de tractari trebuie sa iti poata oferi si servicii de asistenta. De foarte multe ori, problemele care apar la automobil, in trafic, pot fi rezolvate pe loc, cel putin pentru a putea duce masina pe rotile ei pana la primul service. O astfel de rezolvare inseamna costuri mult reduse, asadar, este bine sa te asiguri ca persoanele de la firma de tractari sunt si mecanici foarte buni, asigurandu-ti in felul acesta si posibilitatea service-ului.

Evident, cel mai bine este sa eviti pe cat posibil firmele de tractari, iar pentru asta, solutiile sunt cele evidente:

  • Fa toate reviziile la zi!
  • Circula prudent!
  • Ai grija de masina ta!
GD Star Rating
loading...
Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand apelezi la tractari auto?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns