Cele mai bune marci de anvelope auto in 2023

Cand vine vorba de anvelope auto, exista multe marci diferite din care puteti alege. Dar care dintre ele este cea mai buna?

Iata o lista cu cele mai bune marci de anvelope auto pentru 2023. De la Michelin la Vredestein si pana la Hankook.

Michelin

Michelin este o companie franceza de anvelope fondata in 1889.

Compania este cunoscuta in special pentru anvelopele sale premium, care sunt utilizate pe o varietate de vehicule, inclusiv pe masini, camioane si motociclete.

Anvelopele Michelin sunt cunoscute pentru performanta si durabilitatea lor excelenta.

Bridgestone

Bridgestone este o companie japoneza de anvelope fondata in 1931. Compania produce o gama larga de anvelope pentru autoturisme si camioane. Anvelopele Bridgestone sunt cunoscute pentru aderenta si manevrabilitatea lor excelenta.

Goodyear

Goodyear este o companie americana de anvelope fondata in 1898. Compania produce o gama larga de anvelope pentru autoturisme si camioane. Anvelopele Goodyear sunt cunoscute pentru banda lor de rulare durabila si de lunga durata.

Pirelli

Pirelli este o companie italiana de anvelope fondata in 1872. Compania, detinuta in prezent de ChemChina, produce o gama larga de anvelope de inalta performanta pentru masini si motociclete. Anvelopele Pirelli sunt cunoscute pentru aderenta si manevrabilitatea lor excelenta.

Continental

Continental este o companie germana de anvelope fondata in 1871. Compania produce o gama larga de anvelope pentru autoturisme si camioane. Anvelopele Continental sunt cunoscute pentru aderenta si manevrabilitatea lor excelenta in toate conditiile meteorologice.

Dunlop

Dunlop este o companie britanica de anvelope fondata in 1889. Compania produce o gama larga de anvelope pentru masini si motociclete. Anvelopele Dunlop sunt cunoscute pentru aderenta si manevrabilitatea lor excelenta in toate conditiile meteorologice.

Hankook

Hankook este un producator sud-coreean de anvelope fondat in 1941. Compania produce o gama larga de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri si camioane. Anvelopele Hankook sunt cunoscute pentru performanta si durabilitatea lor excelenta.

Sursa: https://www.plare.fr/top-15-meilleurs-marques-de-pneus-auto/

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns