In ultimele luni, a crescut numarul de vanzari auto second hand. Ce beneficii ai daca iti iei o masina sh

vanzari-auto-second-hand

Daca iti cumperi in aceasta perioada o masina la mana a doua, adusa din Germania, poti sa beneficiezi de o varietate de oportunitati. Incepand de la preturile avantajoase si pana la modalitatile flexibile de plata, de la posibilitatile de finantare si pana la garantia service. Numarul de vanzari auto second hand a crescut, in ciuda pandemiei. Din ce in ce mai multi romani au inteles rolul eficient al unui autoturism de familie, care contribuie la modalitatile optime de petrecere a timpului liber. Iata care sunt avantajele de care poti avea parte daca alegi sa cumperi un autoturism rulat in aceasta perioada, de la companiile specializate.

  1. Masini cu putini kilometri sunt la dispozitia ta: ai de unde alege

Oferta variata de autoturisme este un prim beneficiu de care trebuie sa tii cont, daca te gandesti sa iti schimbi masina in aceasta perioada. In ciuda pandemiei si a restrictiilor de circulatie din ultima perioada, gama de vehicule la mana a doua, aduse din Germania, se mentine in continuare una extinsa. Specialistii iti pun la dispozitie o ofera generoasa de autoturisme din care sa alegi modelul potrivit nevoilor si tuturor asteptarilor tale. Toate vehiculele din oferta celor de la Auto-leasing.ro au un kilometraj redus. Merita!

  1. Garantia service la orice achizitie este un beneficiu implicit: nu risti nimic

Un alt avantaj extraordinar de care poti sa profiti in aceasta perioada este garantia service. Orice masina ai achizitiona, poate veni la pachet cu acest beneficiu oferit de anumite companii. Garantia valideaza oferta de marketing: daca ceea ce ti-a fost prezentat nu e valid, iar autoturismul are nevoie de interventii service, totul intra in garantie in primele sute de kilometri rulati. Astfel, vei avea linistea de care ai nevoie dupa o investitie majora cum e cea intr-un autoturism. Nu trebuie sa iti pui la indoiala deciziile, nicio clipa.

  1. Poti sa cumperi in leasing auto, intern sau extern

Poti sa cumperi prin leasing auto chiar si o masina la mana a doua. Mai mult decat atat, ai doua optiuni cat se poate de avantajoase: fie apelezi la un program de leasing intern, fie la forma de finantare externa. Vestea buna este ca, in cazul celei de-a doua optiuni, vei fi scutit de plata TVA-ului. In plus, spre deosebire de leasingul intern, vei fi considerat proprietar pe toata perioada contractuala in cazul creditului extern. Raspunsul la solicitarea ta pentru aceasta forma de finantare il vei primi in cel mult 24 de ore. Simplu!

  1. Ai parte de consultanta gratuita

Daca nu stii ce masina ti se potriveste mai bine, daca oscilezi intre doua sau mai multe optiuni sau – pur si simplu – ai nevoie de recomandarile avizate ale expertilor, le vei gasi cu usurinta. Exista companii de top specializate in comercializarea de masini la mana a doua, care dispun de resursa umana bine pregatita. In pachetul de servicii intra consultanta gratuita oferita viitorilor cumparatori, ce vor avea la dispozitie toate informatiile de care au nevoie. De consultanta si suport tehnic gratuit ai parte la Auto-leasing.ro.

Auto-leasing.ro, nr. 1 in vanzari auto second hand

Compania recomandata, care inregistreaza un mare succes in domeniul de vanzari auto second hand este Auto-leasing.ro, un partener de incredere al tuturor soferilor. Vei gasi aici tot suportul de care ai nevoie.

Date de contact

Tel: +40729182111

E-mail: office@auto-leasing.ro

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns