5 modalitati de crestere a salariului

crestere-a-salariului

1: Cunoaste-ti rolul

Primul pas pentru cresterea salariului este sa stii exact ce se asteapta de la tine in pozitia ta. La fel ca crearea unui buget pentru a incepe sa progresati cu finantele dvs., trebuie sa stiti la ce asteapta angajatorul de la dvs. si sa-l comparati cu ceea ce faceti, astfel incat sa puteti face ajustari daca este necesar.

Pentru a cunoaste raspunsul atunci cand vine vorba de marirea salariului acceseaza calculator salariu net pentru a face mai multe simulari atat pentru salariu brut cat si pentru net.

De asemenea, este bine sa va identificati abilitatile unice.

Ganditi-va la ceea ce ati putea aduce la masa pe care nimeni altcineva nu il poate face si gasiti o modalitate de a va folosi abilitatile pentru a va imbunatati fluxul de lucru. S-ar putea sa fii foarte bun la ceva in afara muncii si nu te-ai gandit la modul in care ai putea folosi acea abilitate la locul de munca.

2: Pregateste-te

Acum ca ai claritate asupra asteptarilor de la tine, este timpul sa incepi sa te dezvolti pentru succes. Poate ca ti-ai dat seama ca nu faci tot ce se astepta de la tine si va trebui sa faci schimbari in rutina ta zilnica. Poate parea banal, dar sa faci mici schimbari in obiceiurile tale de munca este mai usor de spus decat de facut.

Pastrarea unei liste cu toate sarcinile / responsabilitatile dvs. in ordinea prioritatii este o modalitate buna de a va reaminti ce trebuie sa faceti daca va regasiti in vechile obiceiuri proaste. Cu suficienta disciplina si efort, puteti lucra pentru a va optimiza fluxul de lucru pentru a elimina orice lucru inutil.

3: Obtine certificari

Cu cat va imbunatatiti cunostintele cu atat veti deveni mai buni si mai eficienti. Daca reusiti sa ajungeti la punctul in care va puteti ocupa de munca suplimentara fara ca aceasta sa va afecteze performanta, este timpul sa va depasiti responsabilitatile.

S-ar putea sa vedeti deja unde ati putea ajuta, dar daca nu, puteti sa-l intrebati pe supervizor daca mai au de lucru pentru dvs. In caz contrar, intrebati daca va poate ajuta un alt departament.

4: Fii simpatic

Puteti fi un bun muncitor, posibil chiar si cel mai productiv angajat din companie si, daca nimeni nu va place, veti avea mai mult timp sa va cresteti salariu brut.

Deci, iti cunosti rolul, ti-ai optimizat munca si chiar ti-ai asumat responsabilitati suplimentare. Te intelegi cu colegii si totul pare sa mearga foarte bine. Ar trebui sa obtineti o marire in orice zi acum, nu? Din pacate, acest lucru nu este intotdeauna cazul.

Supervizorul dvs. ar putea vedea ca faceti o treaba excelenta, dar este treaba lor sa mentina pe toti fericiti si sa lucreze cat mai ieftin posibil. Daca esti dragut cu toata lumea si pari fericit in rolul tau, seful tau ar putea sa nu stie ca macar cauti o marire.

GD Star Rating
loading...
5 modalitati de crestere a salariului, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns