Ce cantitate de haine cumparam pentru bebelusi?

| Cumparaturi | februarie 17, 2021

Astepti cel mai fericit eveniment din viata, nasterea unui copil? Daca este vorba despre primul copil te poti simti rapid depasita de urmatorul subiect: hainele bebelusului. Prima si prima problema se refera la cantitatea de haine cumparate pentru a elabora garderoba bebelusului.

Haine nou-nascut
Nu este recomandata achizitionarea unui numar mare de haine pentru nou-nascut deoarece bebelusul creste de la o saptamana la alta si daca cumperi prea multe risti sa nu le poarte si sa ramai cu ele. Astfel, pentru a evita pierderea de bani, este preferabil sa cumperi haine marimea 0-3 luni. In orice caz, chiar daca achitionezi o marime mai mare problema se va rezolva in maxim o luna.

Haine 1-3 luni
In ceea ce priveste hainele de o luna, nu ezita sa iei 3-4 pijamale si o tinuta de sezon pentru ocazii mai speciale. Insa, nici hainele de o luna nu vor fi purtate prea mult timp drept urmare nu este recomandat sa cumperi prea multe haine din aceasta marime. Incepand cu varsta de trei luni poti cumpara mai multe piese vestimentare. Privilegiaza salopetele pentru bebelusi si body-urile deoarece sunt cele mai practice pentru aceasta perioada. Pentru varsta de 3 luni poti achizitiona minim 15 body-uri, 7 pijamale si doua tinute pentru ocazii mai speciale.

Haine 6-9 luni
Bebelusul continua sa creasca vazand cu ochii. Intre 6-9 luni, sunt necesare 15 body-uri, 10 salopete si cinci tinute de sezon.

Haine 12-18 luni
Bebelusul ajunge la stadiul in care incepe sa se murdareasca mai mult si creste de la o luna la alta. La aceasta varsta este bine sa ai mai multe tinute decat pijamale sau salopete. 10 body-uri, 7 salopete sau pijamale si aproximativ 8 tinute de sezon. La aceasta varsta bebelusul incepe sa iasa mai des si trebuie sa ai in vedere, in functie de sezon, achizitionarea de manusi, caciula sau pantofi.

GD Star Rating
loading...

41 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive