Huawei ar lansa cele trei modele P50 la sfarsitul lui martie

Conform zvonurilor, Huawei ar lansa gama P50 la sfarsitul lunii martie 2021. Anul acesta, fabricantul chinez va veni cu trei variante pentru noul sau flagship: un model standard, o editie Pro si o varianta Pro+, ultra premium. Nu este nicio surpriza faptul ca gama va fi disponibila in editie limitata in Europa.

In ciuda sanctiunilor americane, Huawei se pregateste sa lanseze noua generatie de smartphone-uri din gama premium, P50. Conform informatiilor aparute online, Huawei va propune trei versiuni pentru modelul P50: un P50, un P50 Pro si un P50 Pro+.

Seria P50 este pregatita pentru productia in masa, insa va fi lansata in cantitate limitata in Europa. Fidel calendarului sau obisnuit, Huawei va prezenta noul P50 la sfarsitul lunii martie. Se zvoneste ca prezentarea oficiala va avea loc intre 26-28 martie 2021. Pentru unii poate fi surprinzator faptul ca Huawei a decis sa isi lanseze telefoanele in weekend, nu este un lucru obisnuit in acest sector.

Cum era de asteptat, Huawei isi va propune noile telefoane intr-o cantitate limitata pe plan international. De altfel, doar modelele P50 si P50 Pro vor fi comercializate in afara Chinei. Versiunea P50 Pro+ va fi rezervata pietei chinezesti. Privat de licenta Android, grupul chinezesc nu a putut sa preinstaleze aplicatiile si serviciile Google printre care Play Store. In aceste conditii, Huawei se asteapta ca aceasta gama sa nu se bucure de un success atat de rasunator in Europa. Se zvoneste ca Huawei ar putea propune HarmonyOS, alternativa sa pentru Android pe modelele P50 pentru a redresa aceasta situatie.

Aceasta gama se va distinge prin calitatea ecranului, un nou sistem de camera ultra sensibil si performante gaming ridicate. Ecranul ar putea sa beneficieze de o rata refresh de 120 Hz, de un procesor Kirin 9000 si o incarcare rapida 66W.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns