Top 5 cele mai asteptate masini in 2019

Asta este…. Anul 2019 bate deja la usa. Si chiar daca noutatile din domeniul automobilelor se vor derula sub ochii nostri de la inceputul pana la sfarsitul anului, mai ales la saloanele auto, asta nu inseamna ca nu trebuie sa stii care sunt exact cele mai frumoase si mai asteptate masini ale anului 2019.

Porsche Taycan. In anul 2019, Porsche a atacat piata masinilor sportive electrice. Dar fata de Audi, BMW, Mercedes sau Jaguar, nu va miza pe Modelul X, ci pe modelul de berlina S. Si se pare ca Taycan, numele sau definitiv, va fi o berlina ultra sportiva, echipata cu un motor electric de 600 de cai. Se asteapta ca autonomia sa sa fie de pana la 500 de km in conditii reale.

Tesla Model Y. Atacata din toate partile, celebra marca Tesla nu se lasa si isi va intari si completa oferta cu un model de SUV compact, botezat Model Y. Un model care va ataca celebrele masini precum BMW X3 si consoartele sale, dar si cele de tip X4.

Toyota Supra. Disparuta din radare de ceva vreme, Toyota Supra revine in forta, cu o varianta foarte promitoatoare. S-a echipta cu un motor de 3 litri cu injectie directa, de 300 de cai si 450 Nm, dezvoltat in colaborare cu BMW. Va ajunge de la o la 100 de km/h in mai putin de 5 secunde iar GT86 confirma faptul ca inginerii japonezi stiu cum sa fabrice o masina foarte placuta la condus.

Polestar 2. Un concurent serios pentru Tesla, care ne duce cu gandul la designul clasicului Volvo, cu un motor 100% electric. Propune o autonomie de aproximativ 300 de km si va fi produsa in uzinele Volvo din Gand, alaturi de XC40.

Peugeot 508 SW. La jumatatea drumului dintre un break traditional si unul de vanatoare, noul Peugeot 508 este o masina foarte dinamica dotata cu motoare termice de ultima generatie.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns