Deutz motorul trecutului, prezentului si al viitorului

De-a lungul ultimilor ani, transportul rutier a inregistrat progrese semnificative in ceea ce priveste tehnologia. Stocarea energiei, sistemele de actionare electrica, precum si tehnologia de celule de combustibil, toate par a avea un loc important pe piata auto. Deutz a fost primul constructor de motoare din lume. De peste 140 de ani Deutz furnizeaza solutii inovatoare, si ramane cel mai de succes sistem de motor din lume. Inca din 1864 motoarele Deutz au fost fabricate sa faca fata unor medii dure de operare, si sa se ridice la asteptarile clientilor. In prezent, motoarele Deutz sunt fiabile, compacte si economice. Deutz este lider mondial in motoarele racite cu aer pentru pietele industriale, agricole si auto. Motoarele masinilor trec printr-o evolutie semnificativa, luand in considerare economia de combustibil si standardele de emisii. Producatorii de motoare Deutz imping tehnologia la o scara fara precedent, de aceea Gamro Impex incearca sa aduca pe piata cele mai noi produse. Aceste noi tehnologii conduc la fabricarea de motoare cu o eficienta extraordinar de mare.

Motorul cu ardere interna a cunoscut o evolutie remarcabila in secolul trecut. Inainte de 1970 evolutia designului motorului era condusa de dorinta pentru performanta. Intre timp insa, importanta a devenit necesitatea de a raspunde noilor reglementari privind emisiile si economia de combustibil.

Progresele auto din ultimii ani reprezinta imbunatatiri ale motoarelor, senzorilor si a calculatoarelor de bord. Aceasta combinatie de tehnologii va oferi un control fara precedent al procesului de ardere, care la randul sau va permite implementari de combustie la temperaturi joase, si alte strategii avansate in ceea ce priveste combustibilul.  Noile tehnologii, impreuna cu utilizarea unor materiale mai usoare, ajuta la economisirea de combustibil cu 15 procente. Benzina cu aprindere prin compresie este un mod avansat de ardere, care a primit o atentie considerabila in ultimii ani. Desi nu este un concept nou, a evoluat in ultimul timp datorita imbunatatirii tehnologiei.

Vezi si:  De unde cumparam asigurari RCA

In timp ce progresele semnificative facute in domeniul tehnologiilor de control al motorului, a senzorilor si computerelor de bord conduc la o oportunitate fara precedent, aceasta munca duce, de asemenea, la o expansiune continua a spatiului de parametri in motoarele moderne. Tendintele actuale arata o crestere exponentiala a spatiului de parametri, care se asteapta sa tot creasca in viitorul apropiat. Un executiv auto a declarat recent ca motorul s-a schimbat mai mult in ultimii 10 ani decat in ultimii 100 de ani. Asta inseamna ca urmatorii ani vor aduce o schimbare mai rapida, datorita tehnologiilor care in trecut pareau a fi dincolo de domeniul imaginatiei.

GD Star Rating
loading...
Deutz motorul trecutului, prezentului si al viitorului, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns