Inchirierea unei masini la aeroport

| Auto Moto | octombrie 4, 2013

Dupa un zbor lung si obositor, de cele mai multe ori ultimul lucru de care ai nevoie este sa treci prin toate procedurile si explicatiile agentilor de inchirieri masini, atunci cand tot ce iti doresti este sa ajungi la hotel si sa te odihnesti… Tocmai de aceea principalele companii rent a car din Cluj ofera si varianta inchirierilor online, ocazie cu care vei putea sa parcurgi si termenii si conditiile contractului de inchiriere. Astfel vei fi in cunostinta de cauza in legatura cu taxele pe care va trebui sa le platesti, cu tipul de asigurare necesara, cu servicile suplimentare pe care le ai la dispozitie, dar si cu penalizarile de care va trebui sa te feresti.

Unul dintre cele mai populare servicii oferite astazi de firmele de inchirieri auto este cel de inchiriere direct la aeroport. Este un serviciu de care beneficiaza in primul rand turistii sau afaceristii straini care vin in tara, sau romanii care sunt nevoiti sa efectueze deplasari in interes de serviciu sau personal. De asemenea, serviciile rent a car Cluj aeroport pot fi o buna optiune si pentru romanii care locuiesc in strainatate si care vor sa se intoarca acasa cu avionul, fara sa fie nevoiti sa conduca mii de kilometri cu masina proprie.

Atunci cand optam pentru inchirierea unei masini direct la aeroport, aceasta va fi livrata acolo la ora aterizarii avionului, astfel incat sa fie pregatita pentru momentul sosirii. Livrarea poate fi gratuita – oferta extrem de populara astazi in randul companiilor clujene – sau poate fi obtinuta contra cost. De asemenea, in timp ce unele firme nu solicita clientilor plata taxelor de aeroport, exista si firme unde acestea intra in sarcina celui care inchiriaza autovehiculul. Acesta este de obicei unul dintre costurile la care cei care inchiriaza pentru prima oara o masina nu se gandesc si care pe multi ii ipoate lua prin surprindere. De aceea este necesara o minima informare legata de termenii si conditiile impuse de o anume firma de inchirieri.

GD Star Rating
loading...
Inchirierea unei masini la aeroport, 10.0 out of 10 based on 1 rating

1,656 Vizualizari, 2 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive