Ce trebuie sa stii atunci cand iti cumperi masina second hand

masini second handPiata auto din Romania este intr-o continua crestere anul acesta, in principiu datorita eliminarii taxei de mediu care in unele cazuri putea sa fie mai mare decat costul efectiv al masinii.

Pentru ca fiecare persoana doreste sa faca o achizitie cat mai buna, si nu sa ajunga imediat dupa cumparare cu masina in service, iata ce trebuie sa stiti inainte de a alege masina.

Motorul este cea mai importanta componenta a masinii, de aceea este recomandat sa acordati o atentie sporita si sa faceti o verificare in amanunt avand in vedere urmatoarele:

  • starea bateriei
  • verificarea garniturilor si a pieselor din plastic
  • sa nu existe scurgeri
  • sa nu fie umblat la motor
  • sunetul pe care acesta il scoate

Pe langa motor, mai sunt cateva aspecte de care trebuie sa tineti cont si anume: consumul masinii, numarul reali de kilometri afisati pe bord, starea parbrizului si a geamurilor daca prezinta ciobituri, etc. Este bine sa fiti informati despre costul asigurarii auto si a impozitului pe an, pentru a stii exact cati bani trebuie sa scoateti din buzunar pentru aceste lucruri obligatorii.

Va recomandam sa fiti precauti inainte de a cumpara masina si incercati ca acestea sa fie inmatriculate in Romania pentru a verifica cu usurinta istoricul masinii. Gaseste masina potrivita cautand in toate parcurile auto din Romania. Si pentru ca la un moment dat o sa o gasiti pe cea dorita, u siguranta o sa plecati la drum. Pentru a afla traseul rutier, timpul si costul calatoriei nu ezitati sa utilizati aplicatia calculator distante rutiere, un tool foarte simplu de folosit si util pentru toti cei care pornesc intr-o calatorie.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns