Tractari auto si servicii conexe NON-STOP la 0763 396 396

image001

Suntem de 10 ani pe piata operatiunilor de tractari auto si a altor servicii conexe si putem face fata oricaror dificultati. Efectuam tractari pentru autoturisme si autovehicule cu o masa cuprinsa intre 1000 kg si 3500 kg, respectand normele Codului Rutier in vigoare.

Raspundem solicitarilor telefonice, in regim NON-STOP, la numarul 0763 396 396.

Echipajele noastre se deplaseaza in toate sectoarele orasului Bucuresti si in proximitate. Interventiile se realizeaza cu autospeciale dotate pentru a asigura reparatii pe loc (pana de motor, pana de roata, probleme tehnice etc.) sau servicii de tractare. In orice situatie, indiferent de gradul de dificultate, echipele noastre formate din tehnicieni si ingineri, intervin rapid si eficient.

Traversam o perioada dificila cand se impune sa respectam cu strictete normele de securitate sanitara si sa restrangem deplasarile cat mai mult cu putinta. In acest context, este esential ca si deplasarile cu autoturismul personal sa fie la fel de rationalizate si in deplina siguranta.

Sunt saptamani cand deplasarea „in deplina siguranta” cu autoturismul personal inseamna sa cunosti sau sa pastrezi la indemana un numar de contact al unei firme de tractari auto. Evenimentele rutiere sunt dintre cele mai neplacute si este bine sa fie solutionate numai de catre o firma specializata. In felul acesta se reduce riscul unor pericole suplimentare. Care ar fi acestea? O posibila lista poate cuprinde extinderea avariei autoturismului, incalcarea unor norme ale Codului Rutier sau chiar expunerea la pericolul unei contaminari.

Daca ai fost implicat intr-un eveniment rutier sau ceva nu este in regula si ai detectat o pana de roata sau o pana de motor – fii intelept si, daca esti in trafic, opreste intr-un loc sigur, eventual te retragi pe banda de rezerva, daca esti pe o autostrada. Adu-ti aminte sa iti semnalizezi stationarea cauzata de o avarie si sa folosesti triunghiurile reflectorizante. Nu ignora semnificatia diferitelor simboluri luminoase, senzori sau indicatori montati de fabricant pe panoul de bord. Acestea te vor ajuta sa identifici o avarie.

Nu este recomandat sa chemi un prieten, evita expunerea ta si a celor apropiati unor riscuri inutile. Cheama ajutor specializat, adica un echipaj al unei firme de tractari auto.

Acestea pot sa asigure si servicii rapide de depanare la fata locului, inclusiv o pana de combustibil. Evident, o avarie serioasa va necesita un serviciu de tractare si aceasta nu este o operatiune la indemana oricui.

Nu pierde din vedere faptul ca o tractare incorecta, adica o operatiune organizata in afara conditiilor impuse de lege, poate sa genereze si amenzi intre 9 si 20 de puncte-amenda. O firma de tractari auto este singura abilitata sa iti remorcheze in siguranta autoturismul.

Nu pleca de la principiul lui „niciodata”. Intamplarea, hazardul, ghinionul sunt invocate de cei care nu sunt pregatiti pentru a face fata evenimentelor. Nu accepta improvizatiile si serviciile unor neprofesionisti „de ocazie”, oricat de bine intentionati ar fi acestia. Numai cei specializati pe servicii de tractari auto pot sa iti asigure un control al unei situatii neplacute si chiar sa diminueze pagubele.

Preturile serviciilor noastre sunt calculate in functie de complexitatea interventiei, respectiv de greutatea autovehiculului si a distantei de parcurs.

0763 396 396 este numarul pentru servicii specializate de tractari auto.

GD Star Rating
loading...
Tractari auto si servicii conexe NON-STOP la 0763 396 396, 1.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns