Pentru o calatorie cat mai placuta in Germania, autocarul reprezinta solutia ideala!

transport persoane germaniaGermania este o tara deosebit de curata, unde oamenii sunt corecti si destul de stricti, asa cum oricine poate sa isi dea seama macar din lectiile de istorie. Unii oameni aleg sa munceasca in Germania, pentru ca salariile sunt mult mai bune. Altii fac excursii sau isi fac concediile aici, si se simt chiar foarte bine.

Insa problema nu este sederea, de cele mai multe ori, ci transportul, pentru ca sunt multe persoane care nu pot calatori cu avionul, din motive medicale sau din teama de inaltime. Asa ca prefera o metoda mult mai „terestra”, chiar daca poate dura mai mult aceasta calatorie, cea cu autocarul Romania Germania. La final, toata lumea este multumita de conditiile din autocar si prefera sa repete experienta de cate ori este necesar.

Transportul de persoane Romania Germania cu autocarul – ieftin, sigur, eficient

Transportul Romania Germania si retur cu autocarul nu reprezinta o problema. Se fac pauze suficiente pentru calatorii care simt nevoia sa se destinda putin sau care trebuie sa mearga la toaleta. Se porneste din aproape toate orasele tarii, si in functie de locul de plecare, se stabileste si pretul biletului, care oricum este foarte avantajos.

Fiecare transport persoane Romania Germania se face cu autocare moderne, foarte bine puse la punct, cu actele si verificarile la zi, cu scaune rabatabile, dar si cu sistem de aer conditionat, ideal pe timpul verii. Tot in autocar este si un grup sanitar si o bucatarie de bord, precum si frigider pentru mancarea pasagerilor si un sistem video Hi Fi.

In timpul calatoriei pasagerii primesc ceai si cafea, si chiar si o masa calda inclusa in pret, pe teritoriul Ungariei. Soferii au multa experienta in domeniu, cunosc bine drumul, au sisteme GPS performante si insotitoarele de bord stau la dispozitia calatorilor cu orice informatie.

Germania – o tara care merita vizitata, macar o data in viata, cu autocarul

In Germania, o tara cu una din cele mai dezvoltate industrii turistice, sunt multe atractii turistice, atat urbane cat si rurale. Insa multi oameni din tara noastra pleaca in Germania la munca, cu contracte sigure prin agentii serioase. Salariile sunt mult mai bune, conditiile de munca sunt foarte moderne, si nivelul de trai este foarte ridicat.

Conform www.europabus.ro, doritorii sunt sfatuiti sa isi ia din timp bilete pentru o calatorie reusita. Exista chiar si conditii de reducere a tarifelor, mai ales pentru copii si pensionari, dar si grupuri, elevi sau studenti. In bilet sunt incluse valizele (care nu trebuie sa cantareasca mai mult de 70 de kilograme) si bagajul de mana, dar si masa calda si opririle garantate.

Fie ca este o vizita de placere sau pentru afaceri, fie ca este o plecare catre un nou viitor sau pur si simplu pentru o incursiune in trecut, autocarul este cea mai sigura, confortabila si placuta metoda de a calatori in aceasta tara cu un trecut tumultuos si controversat, Germania.

GD Star Rating
loading...
Pentru o calatorie cat mai placuta in Germania, autocarul reprezinta solutia ideala!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns