Afacerile cu flori pe intelesul tuturor

Comertul online cu flori a luat amploare in intreaga lume, in general, si in Romania in particular. Dincolo insa de produsele frumos realizate si de chipurile zambitoare ale celor care livreaza flori, companiile de profil pastreaza insa micile lor secrete, iar cumpararea de flori ascunde capcane nebanuite de care este bine sa ne ferim.

Din cauza pietei in crestere si a concurentei acerbe, industria florala recurge la diverse strategii de maximizare a profitului, unele dintre acestea profitand de naivitatea cumparatorului. De exemplu, prin publicitatea excesiva care poate conduce la manipularea rezultatelor motoarelor de cautare florariile online atrag numerosi clienti. Folosirea unor conditii de livrare netransparente, referitoare de exemplu la timpul de livrare (doar cateva ore, anuntat insistent in locurile vizibile de pe site dar semnificativ mai lung daca stai sa citesti “Termenii si conditiile” postate cu caractere mici intr-o sectiune mai putin vizibila) poate pacali de multe ori.

Un articol interesant care abordeaza o parte din aceste probleme se refera la importanta lantului de productie/livrare, dar exista multe alte lucruri pe care florariile online nu se grabesc sa le recunoasca.

GD Star Rating
loading...
Afacerile cu flori pe intelesul tuturor, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns