Apple a anuntat ca WWDC 2020 va avea loc doar online din cauza epidemiei cu coronavirus

Apple a anuntat ca obisnuita conferinta mondiala rezervata dezvoltatorilor de anul acesta, WWDC 2020 va avea loc doar online din cauza propagarii continue a noului coronavirus. Conform Apple, acest eveniment care va debuta la o data neprecizata inca in luna iunie va oferi « o experienta online complet noua » care va cuprinde totodata traditionala keynote de deschidere Apple si sesiuni pentru dezvoltatori.

Decizia de a organiza WWDC online anul acesta a fost luata datorita situatiei sanitare actuale a declarat seful de marketing de la Apple, Phil Schiller in cadrul unui comunicat. Mai multe detalii cu privire la acest eveniment vor fi comunicate in urmatoarele saptamani.

In ultimii ani acest eveniment a avut loc la San Jose. Apple va face o donatie de un milion de dolari organizatiei din San Jose pentru a compensa faptul faptul ca un eveniment de o asemenea amploare nu va avea loc in acest an.

Avem deja cateva indicii cu privire la noile functionalitati ale dispozitivelor pe care Apple urmeaza sa le lanseze in viitorul apropiat. Pentru iOS, Apple se pare ca este pe cale sa construiasca o noua aplicatie de fitness, o API Pencil « Kit » functionalitati iMessage precum identificarea @ si mesajele netrimise si un mai bun suport pentru cursorul mouse-ului.

watchOS7 va dispune de urmarirea somnului, conform zvonurilor si de watchfaces imbunatatite. Apple Watch ar putea fi in curand capabil sa detecteze nivelurile de oxigen din sange. Compania ar putea in egala masura sa permita utilizatorilor sa configureze prin default navigatoare web si clienti de mesagerie terte. Google a anulat deja  marele sau eveniment dedicat dezvoltatorilor, Google I/O. Facebook a facut acelasi lucru F8, ca si Microsoft pentru Build. Mobile World Congress a fost in egala masura anulat din cauza coronavirusului.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns