Xiaomi Sound: o boxa la un pret accesibil, in concurenta directa cu Apple Homepad

La jumatatea drumului dintre Google Home Mini si Homepod oferit de Apple, Xiaomi Sound se vrea a fi o boxa pentru toti utilizatorii, chiar si pentru cei mai exigenti.

Iata un sector in care Xiaomi poate nu propunea produsul ideal pentru a-si completa ecosistemul: materialul audio pentru acasa. Cu Xiaomi Sound, aceasta eroare este de domeniul trecutului. Aceasta mica boxa propune o conexiune UWB ideala pentru cel mai nou model XiaomiMi Mix 4.

Un pret accesibil

Asa cum ne-a obisnuit constructorul Xiaomi, produsul nu cauta sa fie de cea mai buna calitate ci sa propuna cel mai bun raport calitate/pret. Marca promite un sunet de 90 dB, o certificare Hi-Res audio si un sunet la 360 de grade.

Insa, Xiaomi isi doreste in special sa fie agresiv in privinta pretului. Boxa Xiaomi Sound va fi conmericalizata la un pret de 499 yuans, adica 66 euro. La acest pret, Xiaomi spera sa dea lovitura, ca boxa sa fie cumparata de cat mai multe persoane. Ba chiar un utilizator sa cumpere mai multe boxe Xiaomi Sound pentru a-si echipa livingul dar si bucataria si dormitorul. Boxele vor fi capabile sa isi sincronizeze sunetul in toata locuinta, practic utilizatorul va putea continua sa asculte muzica din living in bucatarie spre exemplu.

Cu acest gen de produse, este ca greu sa ne facem o idee inainte de a le putea asculta. Putem totusi estima ca, cu un pret de vanzare atat de scazut si o dimensiune atat de compacta, restituirea sunetului nu va fi de calitatea unui HomePod mini ci va reusi sa se apropie de produsele Amazon sau Google. Ramane de vazut acest lucru insa, utilizatorii din intreaga lume vor fi fara indoiala sedusi de pretul scazut pe care il afiseaza boxa Xiaomi Soud. Ca va face concurenta Apple Homepad, acesta este un lucru discutabil…

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns