Cum aleg cea mai buna boxa portabila?

| Electro | iunie 25, 2019

De ceva vreme incoace, boxele portabile, cu Bluetooth sunt foarte la moda. Sunt foarte usor de transportat, cu o autonomie de ceva ore, chiar de o zi intreaga si un sunet mult mai bun decat cel al unui smartphone. Constituie azi cea mai simpla solutie, dar si cea mai versatila si cea mai practica pentru a sonoriza o incapere sau un spatiu in aer liber.

Iar atunci cand alegi cea mai buna boxa portabila, exista mai multi parametri de care sa tii cont- o vei folosi in deplasare sau nu? Ai nevoie de o boxa pe care o vei folsi in apropiere sau de una mai puternica? Plus multe alte intrebari sau criterii de care sa tii cont.

Autonomia aparatului. Este un lucru foarte important, un criteriu determinant in general. Majoritatea aparatelor au o autonomie intre 5 si 10 ore.

Cu sau fara baterie? Pentru o folosire le exterior, bateria este indispensabile pentru a alimenta boxa. Va trebui deci sa tii cont de autonomia sa pentru a nu trebui sa o incarci prea des. In plus, daca o folosesti mai mult pe afara, verifica sa fie rezistenta la socuri sau la apa. Ideal ar fi sa alegi un model etans.

Dimensiune. Locul unde vrei sa asezi boxa portabila va determina dimensiunea sa. In plus, daca vrei sa o iei cu tine peste tot va trebui sa fie foarte lejera si compacta.

Pueterea sonora. In general, boxele portabile au o putere de 13 wati. Este suficient pentru o incapere nu prea mare sau unde nu este mult zgomot. In mod evident, cu cat sunetul este mai caltitativ, cu atat va fi mai scumpa.

Sunet mono sau stereo? Daca apreciezi sunetele stereo, cel mai bine ar fi sa le privilegiezi pe acestea, nu pe cele mono. Sau poti incerca sa cumperi 2 boxe portabile pentru a crea un adevarat sistem stereo.

GD Star Rating
loading...

218 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive