Jocurile online, un mod placut de a petrece timpul

Tehnologia care avanseaza intr-un ritm ametitor si-a pus puternic amprenta si in domeniul jocurilor online. Astfel numarul jucatorilor care aleg sa isi petreaca timpul in acest fel creste permanent si odata cu cerinta, creste si varietatea de tipuri de jocuri de acest gen.

Astfel putem gasi de la cele mai micute, cu design simplu si prietenos create de programatori si designeri freelance, pana la cele mai complexe, cu grafica incantatoare si miscari ale personajelor cat se poate de reale, bazate pe tehnicile cele mai noi de captare a imaginii, dezvoltate de companii imense dedicate acestei industrii.

Pasionatii de astfel de activitati de petrecere a timpului liber pot alege dintre:

  • Jocuri flash – aceste joculete au de obicei un design simplu si o interfata prietenoasa, structurate pe nivel si se gasesc pe portaluri web ori siteuri de socializare, cum ar fi deja celebrele joculete oferite de Facebook : Farmville, Mafiaville ori variatiuni de tetris sau zuma.
  • Jocuri de browser: aceste jocuri sunt de obicei complexe, pe teme de strategie, fie razboi ori simulari de tip economie, insa ca si joculetele flash, nu necesita instalare. Spre deosebire de acestea insa, grafica se reduce la cateva imagini, si in mare parte text. Acestea sunt preferate de jucatorii care nu pot petrece mult timp in fata ecranelor.
  • Jocuri mmorpg : cele mai complexe dintre cele trei categorii, acestea sunt jocuri ce necesita instalare si ofera jucatoriilor lumi imense si incredibil de complexe, personaje realiste si povesti captivante. MMORPG-urile construiesc o lume virtuala in care jucatori din toata lumea pot interactiona si colabora, acestea sunt atat platforme sociale pe cat sunt jocuri.

Iata deci cateva motivatii pentru alegerea unui joc online pentru petrecerea in mod placut a timpului liber.

GD Star Rating
loading...
Jocurile online, un mod placut de a petrece timpul, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns