Cum si cu ce ne luminam casa?

Locuinta trebuie sa fie un loc placut din toate punctele de vedere, atat ziua cat si noaptea, pentru a putea fi intradevar locul frumos numit „acasa”.

In afara de felul in care este mobilata si de estetica locuintei obtinuta prin amenajari pesonale, felul in care acesta este luminata isi aduce aportul la confortul si ambianta ei primitoare. Lumina din case poate fi asigurata in foarte multe moduri: cu plafoniere, lampi, candelabre, aplice de perete sau veioze, cu forme din cele mai diverse, acestea ducand cu gandul la trecut sau la viitor in functie de alegerea facuta.

Pentru o atmosfera rustica pot fi alese corpuri de iluminat din sticla crem sau galbena, tip: lampa, abajur, lumanare sau chiar opait care pot asigura o lumina intima si prietenoasa.

Pentru iubitorii luminii puternice ca alegere pot fi becuri ecologice tip neon, care se pot folosi pentru plafonierele LED si Telecomanda, candelabre sau pendule al caror design sugereaza o ambianta demna de un film SF sau aplice si lampadare care pot avea forme rustice sau foarte moderne.

Alegera felului in care este luminata locuinta, este o modalitate la indemana de a da casei o nota personala, dar si ambianta pe care o doreste fiecare pentru petrecerea unui timp cat mai placut „acasa”.

Articole despre iluminatul case se mai pot gasi si pe acest site

GD Star Rating
loading...
Cum si cu ce ne luminam casa?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns