6 destinatii pentru a profita de magia Craciunului

Cea mai frumoasa sarbatoare a anului, Craciunul, se apropie cu pasi repezi, pe langa cadouri, curatenie sau timp petrecut in familie, este si cea mai buna perioada pentru a descoperi cele mai frumoase destinatii pentru a profita din plin de magia Craciunului.

Zapada, chiar foarte multa zapada, lumina si putina magie. Iata care sunt ingredientele pentru un Craciun mai mult decat perfect. Unde gasesti totul?

Bruges, Belgia. Bruges, deja celebra pentru peisajul sau urban, canalele sale si casutele in stil flamand, este literalmente sublimata de magia Craciunului. Piata sa de Craciun este organizata pe stradutele vechiului oras. Fanii ciocolatei, a goffrelor sau berii se pot lasa in voia preparatelor gurmande pe cele mai frumoase stradute pavate din centrul istoric.

Strasbourg, Franta. Celebra pentru Piata sa de Craciun, una din cele mai vechi din Europa, care se deruleaza in fiecare an inca din 1570, aceasta destinatie este plina de activitati si de situri de descoperit de Craciun.

Nuremberg. Germania. Orasul istoric Nuremberg, aflat intra canalul Rin- Main- Dunare, are o multime de cladiri medievale si o arhitectura gotica minunata, fiind inconjurat si de o padure luxurianta. Deci o destinatie perfecta pentru Craciun.

Laponia, Finlanda. Nu exista un loc mai faimos pentru a descoperi magia Craciunului. Vei gasi aici casuta lui mos Craciun, vei putea hranii renii Mosului intr-un decor de munte fabulos.

Copenhaga, Danemarca. Celebra pentru conceptul sau « hygge », unul 100% danez, care proneaza placerile simple ale vietii pentru a fi cei mai fericiti, Copenhaga are o multime de lucruri cu care te asteapta in perioada Craciunului. Gradinile Tivoli adapostesc cea mai frumoasa piata de Craciun.

Vezi si:  Scotia, o comoara subestimata

Londra, Regatul Unit. Poate parea un cliseu, da trebuie sa traiesti un Craciun la Londra, pentru a simti cu adevarat Magia Craciunului. Cartierele sale sunt splendide sub miile si miile de luminite.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns