Top 10 Protein isolate

Proteinele isolate sunt proteine pure, obtinute prin eliminarea tuturor celorlalte elemente dintr-un aliment. Acestea sunt obtinute din zer, soia sau alte surse proteice si reusesc sa fie extrem de eficiente pentru cei care au drept scop cresterea in masa musculara. Pot fi consumate aproape oricand, fie inainte, fie dupa antrenament sau chiar si in timpul zilei, in conditiile in care sunt digerate imediat si nu contin carbohidrati.

Care sunt, insa, cele mai bune proteine isolate?

1. Dymatize ISO 100 . Este un izoat pur din zer, care se lauda cu un continut foarte mic de grasimi, carbohidrati si zahar dar cu un continut mare de amino acizi esentiali. Este un produs al uneia dintre cele mai mari firme de proteine din Europa: Dymatize. Firma produsa in Belgia reuseste sa treaca cele mai exigente teste in ceea ce priveste calitatea si cucereste o multime de culturisti.

2. Whey Gold Standard. Produs de Optimum Nutrition, este un alt izolat cu extrem de mute avantaje pentru organism. Are un echilibru foarte bun de aminoacizi si e remarca printr-o asimilare rapida a tuturor componentelor in organism.

3. ISO Sensation 93. O buna parte dintre culturisti aleg Iso Sensation 93, care contine izolat de proteine din zer 100% si un complex de glutamina extrem de eficient in timpul antrenamentului. Procesarea acestui produs se face la temperaturi scazute, prin microfiltrare.

4.Syntha 6 Ultra premium. Asa cum ii spune numele, este o pulbere proteica premium. Pe langa aminoacizii esentiali si acizii grasi pe care ii contine, reuseste sa furnizeze foarte multe fibre. Este unul dintre cele mai apreciate surse proteice iar acest lucru este demonstrat de numarul mare de clienti.

Vezi si:  Care este cea mai potrivita ora pentru a face sport?

Nitro-Tech Ripped. De data aceasta este un produs adus din America si este excelent pentru pierderea in greutate. Contine extract de ceai verde, L-carnitina si o multime de alte substante deosebit de utile pentru corp, ceea ce il face ideal pentru inainte si dupa antrenament.

Pe lista pot fi adaugate si alte nume, precum Phase 8 de la MuscleTech, Kasein Micellar, Whey DNA, Animal Whey sau Nitro-Tech Casein Gold. Oricare ar fi proteina izolata pe care o aleti, este bine sa te asiguri ca o consumi corect, doar inainte si dupa antrenament si doar dupa consultul unui medic.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns