Esti pasionat de culturism? Ai la indemana solutii care te ajuta sa performezi!

| Sport | august 6, 2020

masa musculara

Persoanele care fac antrenament constant vor cu siguranta sa beneficieze la maximum de pe urma acestora. Orice pasionat de sala stie ca un beneficiu foarte important al antrenamentului este dezvoltarea masei musculare si a fortei. Antrenamentele sunt cele care ajuta in viata de zi cu zi si ofera sportivului rezultatele pe care si le doreste.

Steroizi.org ofera informatii cu privire la cele mai bune solutii cu ajutorul carora culturistii isi pot creste masa musculara si pot face mai bine performanta.

Steroizii administrati responsabil au un avantaj major asupra dezvoltarii masei musculare

Cel mai des utilizat steroid este reprezentat de testosteron enantat, baza unui numar semnificativ de cicluri de steroizi. Acesta este de fapt un steroid anabolizant injectabil pe care sportivii il pot cumpara ca solutie uleioasa si care este special conceput pentru a elibera lent testosteronul. De asemenea, acesta are un efect de lunga durata si actiunea sa ajunge chiar pana la trei saptamani.

Dupa ce este injectata, substanta nu devine automat activa si este necesar ca esterul sa se desprinda de ea pentru a functiona corect.

Testosteronul cipionat, pe de alta parte, este un steroid injectabil existent in cantitati mici in organism. In medicina, acesta este prescris persoanelor cu un nivel mic de testosteron. Sportivii utilizeaza acest steroid in doze mari pentru a isi creste masa musculara. Rezultatele care se obtin in urma ciclului cu testosteron sunt reprezentate de masa musculara mare si forta musculara imbunatatita.

Creatina ofera energia vitala musculaturii

Pe langa steroizi precum Danabol sau testosteron enantat se mai foloseste si creatina, aceasta fiind o molecula care a fost produsa in corp in mod natural. Rolul sau este acela de a oferi energie pentru musculatura si pentru alte tesuturi.

Administrarea sa pe post de supliment alimentar are potentialul de a creste continutul de creatina la nivelul musculaturii foarte mult. Lucrul acesta genereaza efecte importante asupra celulelor musculare, dar si asupra performantei. Aceasta este cu siguranta o veste extrem de buna tinand cont de faptul ca obiectivul fiecarei persoane este acela de a creste masa musculara.

Suplimentele care contin proteina contribuie eficient la cresterea masei musculare

Administrarea proteinei in cantitati foarte mari este importanta pentru dezvoltarea masei musculare. Specialistii spun ca pentru a ajunge la o masa musculata vizata este necesar sa fie consumata mai multa proteina decat foloseste in realitate organismul. In timp ce foarte multe persoane aleg sa obtina proteina cu ajutorul alimentelor cu un continut bogat, pentru alte persoane lucrul acesta este mai greu de obtinut.

Este recomandat sa se ia in calcul administrarea suplimentelor care contin proteina. Sunt mai multe suplimente de genul acesta, cel mai popular dintre ele fiind zerul, urmat indeaproape de cazeina si de proteina din soia.

Gainerele sunt suplimente esentiale pentru cei care lucreaza intens in sala

Gainerele reprezinta suplimente care au rolul de a ajuta organismul sa obtina o cantitate mai mare de proteine si de calorii. Acestea sunt utilizate in general de persoanele care au o problema in cresterea masei musculare. Pentru numeroase persoane dezvoltarea masei musculare se face greu, chiar daca sunt consumate mai multe calorii si sunt realizate exercitii fizice.

Chiar si atunci cand continutul alimentelor este unul bun pentru dezvoltarea masei musculare, uneori este nevoie si de suplimente. Gainerele sunt recomandate mai ales atunci cand este greu sa fie consumate cantitati de alimente foarte mari, pentru ca este mult mai usor sa se administreze suplimente, decat sa se consume alimente ca atare.

Toate acestea sunt ajutoare de nadejde pentru culturisti si ajuta cu mult la cresterea masei musculare atunci cand sunt cumparate din surse sigure si au o calitate foarte buna.

GD Star Rating
loading...

158 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive