Black Friday 2020: tot ce trebuie sa stii

| Cumparaturi | octombrie 3, 2020

Black Friday. Doua cuvinte care fac sa vibreze milioane de consumatori din intreaga lume de mai multi ani deja. Acest eveniment este simbolul preturilor scazute, reducerilor exceptionale si altor planuri bune de shopping. Totul in timpul unei perioade limitate de timp. Va spunem totul chiar acum.

Ce este Black Friday?
De origine Americana, Black Friday este, in ziua de azi, alaturi de reduceri, una din operatiunile comerciale cele mai lucrative pentru numeroase marci si companii care genereaza in timpul acestui eveniment reduceri exceptionale si isi maresc considerabil profitul. Black Friday are loc cu o luna inainte de Craciun. Cu alte cuvinte, timingul ideal pentru cei si cele care isi doresc sa faca cumparaturi la preturi reduse, pentru a le face placere celor apropiati. Insa si pentru a-si face lor placere. Pentru a realiza o serie de economii considerabile in cee ace priveste unele produse mai scumpe precum televizoare, canapele sau frigidere, Black Friday este cel mai potrivit eveniment.
Cand va avea loc Black Friday in 2020?

Venind direct din Statele Unite ale Americii, Black Friday nu se limiteaza la ziua de vineri, chiar din contra. Pentru a profita din plin de popularitatea acestui eveniment, numerosi sunt cei care propun oferte de nerefuzat de-a lungul unei saptamani intregi. Asadar, Black Friday Week va avea loc de luni, 23 noiembrie, pana luni, 30 noiembrie. Ultima zi beneficiaza si ea de un nume mai special, Cyber Monday. Un eveniment in eveniment, cu reduceri exclusiv online.

In 2020, rare sunt marcile si magazinele care nu participa la acest eveniment. Consumatorii se pot astepta deja la reduceri generoase la emag, Altex, MediaGalaxy, Flanco si multe altele. In aceasta perioada, cele mai cautate produse sunt electrocasnicele mari, mobilierul si bineinteles, produsele hi-tech (computere, laptopuri, smartphone-uri sau televizoare).

GD Star Rating
loading...
Black Friday 2020: tot ce trebuie sa stii, 10.0 out of 10 based on 1 rating

125 Vizualizari, 2 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive