Rent-a-car-otopeni.ro o companie de rent a car Bucuresti cu tarife rezonabile

rent a car otopeni

Daca ti-ai pregatit o vacanta in afara localitatii cu prietenii sau familia si masina ta personala nu reprezinta o alternative foarte buna in acest sens, te poti baza pe serviciile economice si de buna calitate pe partea de rent a car Bucuresti oferite de agentia Rent-a-car-otopeni.ro Acestia iti ofera de fiecare data cea mai buna alternative cand ai nevoie de un mijloc rapid de transport , fie ca ai nevoie de mai mult spatiu pentru bagaje si pasageri sau calatoresti in interes de afaceri si trebuie sa ajungi la intalnire cu o masina impecabila. Agentia Rent-a-car-otopeni.ro iti ofera serviciul de rent a car Bucuresti in orice moment , indiferent de clasa sau de dimensiunea masinii de care ai nevoie la ei vei gasi de fiecare data o alternativa cat se poate de buna. In continuare iti vom prezenta cateva avantaje majore de care vei avea parte atunci cand alegi pe rent-a-car-otopeni.ro ca partener de drum.

Poti alege dintr-o gama diversificata – parcul de inchirieri auto pe care aceasta companie ti-l pune la dispozitie cuprinde cateva zeci de masini, de la clasa economica pana la masini de lux pentru oamenii de afaceri, masini din clasa Suv, microbuze sau masini cu 7 si 9 locuri. De asemenea vei avea posibilitatea sa inchiriezi o masina cu sau fara serviciile unui sofer angajat al agentiei. Vei gasi marci de renume de la cele autohtone cum ar fi Dacia Logan si pana la masini de lux ca Audi sau Bmw. Tot ce trebuie sa faci pentru a inchiria o masina este sa intrii pe site si sa iti alegi modelul auto cu care doresti sa calatoresti. De asemenea iti vei putea alege masina de inchiriat si in functie de tipul sau consumul de carburant.

Nu exista taxe ascunse – daca vei consulta forumurile in care se discuta despre serviciile de rent a car din Bucuresti vei constata ca destul de multi clienti s-au pacalit in ceea ce priveste taxele ascunse pe care le practica unele companii de inchirieri auto. De obicei sub paravanul unui tarif foarte mic, acestia te vor incarca cu taxe suplimentare in momentul in care vei ridica masina, daca nu vei citii cu atentie contractul s-ar putea sa regreti si sa platesti foarte mult. La Rent-a-car-otopeni.ro exista de fiecare data transparenta in ceea ce priveste politica si preturile pe care le practica compania, pe site vei gasi afisate toate taxele, costul masinii de inchiriat in functie de perioada precum si contractul de inchiriere pe care il poti citii inainte de a face rezervarea. Tarifele sunt corect practicate si aliniate cu cele a marii majoritati a companiilor de rent a car de pe piata din capitala. Daca te hotarasti sa rezervi nu trebuie decat sa completezi un formular cu datele de contact si masina dorita, dupa ce vei introduce perioada de inchiriere in mod automat ti se vor afisa si tarifele. Imediat ce ai completat formularul vei fi contactat de un operator care te va indruma catre stabilirea detaliilor contractuale. Contractl de inchiriere va cuprinde in tariful total asigurarile casco dar si rca, taxele de drum precum si inlocuirea anvelopelor in functie de sezon. Tot in pretul de baza vei avea inclus si serviciul de asistenta rutiera pe toata perioada desfasurarii contractului. Prin acest serviciu vei avea parte de nenumarate avantaje daca autoturismul pe care l-ai inchiriat s-a defectat. Cand ai semnalat o astfel de problema in maxim 3 ore o echipa de mecanici se va prezenta la masina pentru remedierea problemelor semnalate, daca insa autoturismul nu poate fi reparat pe loc, masina va fi tractata catre un service autorizat iar in schimb vei primii o masina noua pana la finalizarea reparatiei.

Tariful de inchiriere – acesta se va stabilii de la bun inceput in functie de mai multe criterii, de la clasa masinii si pana la perioada de inchiriere. Cu cat vei inchiria o masina pentru o perioada mai lunga de timp cu atat vei beneficia de un pret mult mai mic la inchiriere. Perioada minima este de 3 zile, iar ca pret pentru un autoturism din clasa economica va trebuii sa achitati in jur de 70 de euro si 100 garantia. La sfarsitul perioadei contractuale garantia se va restituii in totalitate daca masina se afla in aceiasi stare ca in momentul semnarii contractului si nu prezinta defectiuni provocate din vina soferului. Metoda de plata pentru serviciile de rent a car Bucuresti acceptata de Rent-a-car-otopeni.ro este in numerar sau cu un card de credit, garantia se poate achita cash.

Care sunt conditiile minime pentru a putea inchiria – daca doresti sa optezi pentru serviciul de rent a car Bucuresti fara sofer vei avea posibilitatea sa inchiriezi o masina daca ai implinit varsta de 21 de ani, de asemenea permisul de conducere trebuie sa aiba o vechime de minim 1 an de zile. Daca insa apelezi la serviciul de inchirieri masini cu sofer nu trebuie decat sa achiti contravaloarea calatoriei. Rent-a-car-otopeni.ro iti pune la dispozitie si servicii de transfer aeroport, servicii de transfer in afara capitalei precum si inchirieri masini pe termen lung. Cele din urma sunt in special destinate companiilor care doresc sa isi minimalizeze cheltuielile cu o flota auto proprie. Pentru serviciile pe termen lung ai nenumarate avantaje, vei achita o rata fixa stabilita de la inceput de comun acord cu Rent-a-car-otopeni.ro, nu va trebuii sa iti faci griji in ceea ce priveste intretinerea ,masinii reviziile sau insopectiile tehnice periodice, de toate acestea se vor ocupa ei. Pe toata perioada cat masina se va afla in service pentru revizii sau inspectii, vei primii o masina la schimb.

De unde se pot inchiria masinile – daca doresti sa beneficiezi de ofertele pentru serviciile de inchirieri auto de la rent-a-car-otopeni.ro ai posibilitatea sa ridici masina de la sediul companiei din capitala, daca insa vei ateriza in aeroportul Otopeni vei putea primii masina direct aici. Indiferent de ora un agent al societatii te va astepta cu autoturismul dorit. Vei putea calatorii fara a fi impusa o anumita limita de km. Pentru alte detalii sau pentru a beneficia de o masina de buna calitate pentru serviciul de rent a car Bucuresti alege ca partener de drum Rent-a-car-otopeni.ro

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns