Topul celor mai bune jocuri lansate in 2012

Jocurile care au aparut in 2012 sunt cu mult peste nivelul jocurilor aparute in anii trecuti. Producatorii au incercat mult mai multe fata de anii trecuti pentru ca piata vrea ceva mai sofisticat. Si acum ca gamerii au primit ce au dorit de la cumparat sau download-at pana la jucat este doar un pas. Multe jocuri s-au lasat asteptate pentru ca erau continuarea a precedentului joc din serie. Din aceasta categorie, sunt cateva jocuri care trebuie mentionate numai decat.

Dupa parerea mea primul joc care a fost asteptat cu sufletul la gura de milioane de fani a fost Diablo 3. Acest joc a avut o multime de fani si in Romania. Poate ca acest joc a fost asteptat cu sufletul la gura pentru ca cei de la Bilzzard i-au amanat aparitia de mai multe ori pentru ca au facut niste schimbari drastice. Ei bine asteptarea nu a fost in zadar. Nu degeaba a fost numit jocul anului de mai multi critici.

Cel de-al doilea joc in acest top este Darksiders 2. Acest joc a impresionat prin primul joc asa ca cei de la Virgil Games s-au gandit ca ar fi bine si pentru gameri si pentru buzunarul lor sa creeze un al doilea joc. Insa in acest joc nu se continua povestea ci este creat alt protagonist pe nume Death. Acest Death este un calaret care aduce apocalipsa odata cu dansul. Acest Death este cel de-al doilea din ce patru calareti al Apocalipsei. Jocul anterior l-a avut protagonist pe War care trebuia sa arate consiliului ca este nevinovat.

Assassin’s Creed este unul dintre jocuri care a fost asteptat cel mai mult pentru continuarea povestii lui Enzio Auditore. Si asteptarea s-a meritat pentru ca jocul multumeste orice gamer. Aproape totul este preluat din celelate doua din serie insa sunt introduse noi miscari de lupta si cel mai bine e ca orasul a fost schimbat si mai nou actiunea are loc in Constantinopol. Din pacate aici se termina aventura eroului Enzio care va fi inlocuit cu alt protagonis in Assassin’s Creed 3.

Urmatorul joc este unul de shooting. Unii gameri s-au cam saturat de un joc shooting numai cu shooting. Asa ca Max Payne 3 ia multumit pe toti realizand un joc care a luat o nota foarte mare de la multi cumparatori. Nota a fost asemanatoare cu  a jocului Assassin’s Creed asa ca vedem inca de la inceput ca este un joc serios si de calitate. Stim ca jocurile de calitate isi permit sa aiba si domeniul multyplaye. Asa ca producatorii s-au gandit ca sunt destul de respectati in cat sa deschida jocul si pe domeniul online.

Mediul virtual este unul foarte apreciat de multi in ziua de azi. Daca joci jocuri Ben 10 sau daca joci unul din aceste jocuri aflate in top ii multumesti si le rotunjesti veniturile producatorilor si astfel acestia se gandesc sa iti ofere calitate superioara si asa ceva nu poate fi decat imbucurator.

GD Star Rating
loading...
Topul celor mai bune jocuri lansate in 2012, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns