Nintendo Switch Lite este un Switch mai mic si mai ieftin

| Divertisment | iulie 21, 2019

In curand va aparea un nou Switch si este mult mai mic. Noul Switch Lite a fost dezvaluit si este stilizat drept o alternativa mai ieftina la un Switch normal, care este un hibrid de consola si tableta.

Vine la pretul de $199, ceea ce este cu $100 mai ieftin decat unitatea de baza si in acest pret primesti o versiune mai simplificata de Switch, dar si cateva avertismente. Switch Lite este proiectat explicit drept un dispozitiv de mana: nu se poate conecta cu televizorul, iar Joy-Con sunt construiti in el. ‘’Cele doua sisteme se vor completa unul pe celalalt si vor coexista pe piata.’’ spunea Doug Bowser, presedintele Nintendo din America.

Vine mai mult imbunatatiri acest Switch Lite. Este semnificativ mai usor, daca te joci 20 de minute cu unul, dupa care iei in mana un Switch obisnuit, cu siguranta o sa simti diferenta. Switch Lite pare mai stabil dupa ce Joy-Con au fost dispusi in dispozitiv. Compozitia controler-ului este aproape identica la Switch Lite, noul Lite are d-pad mai bun, care inlocuieste butoanele directionale de pe Switch-ul obisnuit.

Nintendo a spus ca Lite are o durata de viata a bateriei ‘’putin‘’ imbunatatita – compania nu a specificat mai clar- multumita unei amplasari de chip mai eficient, la fel ca si lipsa bateriilor suplimentare din controlerii built- in. Switch Lite vine si fara suportul controversat.

Este la fel doar o piesa foarte buna de hardware. La momentul lansarii, Lite vine in diferite culori – galben, gri si turcoaz – si in gri deschis de editie speciala Pokemon Sword san Shield, si toate au o textura placuta, mata care este placut de tinut in mana.

Noul dispozitiv are ecran cu touch de 5.5 inch, comparat cu predecesorul lui care are 6.2 inch. Cu toate ca marimea ecranului s-a schimbat, rezolutia de 720p a ramas la fel, dar nu mai are senzor de lumina asa ca luminozitatea se regleaza manual.

GD Star Rating
loading...

235 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive