Iluminatul cu LED pentru bucatarie

Iluminatul cu LED poate fi sursa de lumina potrivita pentru orice bucatarie, fie ea clasica sau moderna. Un iluminat ideal este practic cel care indeplineste doua conditii de baza: ofera suficienta lumina si este pozitionat bine.

In multe locuinte, bucataria este „inima” casei si trebuie sa fie un loc primitor si cald. Este locul in care familia si oaspetii se aduna de obicei, asa ca nu poate fi un loc intunecos si neprimitor.

Acest tip de iluminat poate fi folosit atat in copriri de iluminat clasice, ca cele de pe www.corpurideiluminatdirect.ro dar si folosind nisele din pereti, pot fi montate in spatele oglinzilor, corpurilor suspendate sau in podea.

Asadar, ce inseamna practic „iluminatul cu LED”?

LED (Light Emitting Diode) este solutia de ilumninat a viitorului, din cauza ca, folsind acest sistem, economia de energie este una consistenta, pretul total va fi scazut, pretul initial va fi de asemenea scazut, iar modurile in care poate fi folosit sunt mult mai diverse.

Avantaje:

  • Eficienta: LEDurile emit mai multa lumina / watt decat sistemele clasice incandescente. Eficienta lor nu este afectata de marime si forma
  • Culori: LEDurile pot emite lumina de orice culoare fara a folosi filtre.
  • Marimea: LEDurile pot fi foarte mici, in unele cazuri chiar de numai 2mm si pot fi montate usor
  • Ciclicitate: LEDurile suporta foarte bine ciclurile aprins/stins, acestea fiind practic neafectate de numarul de aprinderi.
  • Durata de viata: Daca iluminatul incandescent ajunge la 1000-2000 de ore iar cel cu neon la 10-15000 de ore, LEDurile dureaza pana la 50.000 de ore.
  • Rezistenta: Fara componente mobile sau fragile, LEDurile sunt greu de distrus si rezista foarte bine la socurile externe

Cum le folosim in bucatarie?

O idee buna este sa montati LEDuri sub corpurile suspendate, Asta va face ca toata suprafata de lucru sa fie luminata, iar bucataria va primi un design modern, curat. Nu veti avea nevoie sa inlocuiti un „bec” pe toata durata de viata a bucatariei, pentru ca garantia de 40.000 de ore a unui astfel de sistem este suficienta pentru cel putin 15 ani de utilizare normala.

Va recomandam un articol despre Oferte de corpuri de iluminat, corpuri in care puteti monta LED-uri, pentru o economie semnificativa de energie.

 

GD Star Rating
loading...
Iluminatul cu LED pentru bucatarie, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Lasă un răspuns