Farmerama, jocul online ce da dependenta

In zilele noastre, calculatorul a devenit o necesitate si o modalitate prin care oamenii de toate varstele, de la copii, pana la adulti in toata regula, pot comunica, se pot distra prin vizionarea a diferite filme, dupa bunul plac, sau se pot juca, pentru a tine plictiseala departe.

Un joc, relativ nou, face furori pe internet, acesta avand milioane de fani in toata lumea. Este vorba despre jocul Farmerama. Acest joc este pentru toata lumea, pentru copiii mici, care vor sa invete mai multe despre animale, sau gradina, dar si pentru oameni cu varste mai mari, care stau in diferite zone, ce nu permit practicarea agriculturii. Multa lume este incantata de ideea de a avea propria gradina, in care sa cultivi diferite legume, sa plantezi flori, sa tunzi iarba si alte activitati gospodaresti. Cu ajutorul acestui joc, aceste lucuri sunt posibile, insa, desigur, este vorba doar de un joc, iar lumea virtuala, nu o va putea inlocui niciodata pe cea reala.

Farmerama, dupa cum o spune si numele, este un joc despre agricultura. In joc, la fel ca si in viata reala, pornesti de jos, cu o ferma mica, pe care o poti aranja si dezvolta asa cum vrei. In gradina, poti planta diverse plante, pomi fructiferi, legume precum grau, morcovi, sfecla de zahar, mure, mere, arahide si lista continua. Deasemenea, poti face diferite operatiuni de infrumusetare ale gradinii, cumparand de la magazin diverse ornamente, care au si un alt rol, pe langa infrumusetare. Acestea pot aduce puncte de experienta fermei tale, sau chiar si premii in gologani, pe care ii poti folosi la magazin, desigur, pentru a face upgrade pomilor fructiferi sau recoltelor.

Vezi si:  4 jocuri cu camioane pe care trebuie sa le fi jucat in 2012

Sa nu uitam de animale. Poti cumpara de la piata gaini, vaci, porci, de care trebuie sa ai grija in permanenta, sa le oferi apa si alimente, iar ele cu siguranta te vor rasplati, prin oua si carne, pe care le poti duce la magazin, la piata, pentru a le vinde.

Este nevoie sa petreci destul de mult timp in jocul Farmerama, daca vrei ca recolta ta sa fie bogata. In cazul in care nu poti intra cateva zile in acest joc, terenurile agricole, pot fi infectate cu buruieni, iar readucerea lor la normal, poate dura destul de mult timp. Deasemenea, inactivitatea, in acest joc, duce la micsorarea productiei, ceea ce inseamna ca nu iti vei mai putea vinde pe piata produsele.

GD Star Rating
loading...
Farmerama, jocul online ce da dependenta, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns