Sony anunta noua bara de sunet HT-S400

Cu noua sa bara de sunet, HT-S400, Sony vine cu o noua solutie audio pentru livingul tau. Aceasta solutie noua este alcatuita dintr-o bara de sunet si dintr-o carcasa fara fir.
Sony este un actor major in domeniul audio-video si propune pentru acest inceput de an 2022 o noua solutie audio pentru a conferi profunzime audio televizorului tau.

HT-S400, o noua solutie audio

Sony anunta lansarea unui soundbar botezat HT-S400 2.1, capabil sa scufunde livingul intreg intr-un sunet surround cinematografic. Acest nou-venit este dotat cu tehnologia S-Force Pro Front Surround care are drept functie principala plasarea telespectatorilor in inima actiunii filmelor lor preferate, simuland un sunet surround demn de o sala de cinema.

Sony anunta si integrarea solutiilor Separated Notch Edge si a difuzoarelor X-Balanced. Bara de sunet este livrata cu o carcasa puternica fara fir dotata cu o diafragma mare de 160mm si o putere de 330W pentru a oferi sunete mai intense.

De altfel, acest soundbar este dotat cu un ecran OLED pe care se afiseaza diferite informatii.

Un sistem audio care se vrea a fi mai ecologic

Deoarece actuala tendinta este cea a ecologiei, Sony profita de aceasta tendinta pentru a ne propune un sistem audio ecologic. Produsele Sony sunt cunoscute pentru faptul ca beneficiaza nu doar de o excelenta calitate sonora ci si respectuoase cu mediul inconjurator. Dezvoltat de Sony, plasticul reciclat utilzat pentru partea din spate a sounbar-ului a necesitat mai multi ani de cercetare si de conceptie pentru a garanta compatibilitatea materialelor durabile cu exigentele audio cele mai stricte implementate de Sony. Incorporarea acestor materiale reflecta angajamentul Sony de a reduce impactul produselor si practicilor sale asupra mediului inconjurator.

Pret si disponibilitate

Bara de sunet Sony HT-S400 va fi disponibila incepand cu aprilie 2022 la un pret de aproximativ 270 de euro.

Sursa: https://www.planet-sansfil.com/audio-video/ht-s400/

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns